DUGO ĆE SE PAMTITI Vučić vratio hrvatskog ambasadora u UN na "fabrička podešavanja"
Printscreen

Hrvatski predstavnik je imao obraćanje prožeto mržnjom prema Srbima, koje je u jednom trenutku nazvao i - đavolima.

- Nisam rekao ništa protiv bilo koje zemlje iz regiona. Predstavnici BiH i Hrvatske su to učinili. Hrvatski predstavnik je rekao da je jasno ko je bio đavo. Bilo je lako za mene da odgovorim, jer zna se gde je bio najveći koncentracioni logor u Jasenovcu i mislim da svi znaju ko je bio đavo. Mi poštujemo njihove stavove iako ih ne delimo istovremeno. Primećujemo da postoje sporovi po pitanju nestalih. Zbog čega nije bilo Hrvata odgovornih za užasne zločine nad Srbima? Predstavnik Hrvatske je zaboravio da vam kaže da ima više nestalih Srba, i to je zaključak hrvatskog Crvenog krsta. Mi smo predložili hrvatima i Albancima. Rekli smo im "u redu, pronađite mesto u Srbiji i recite da imaju sumnje da ima tu sahranjenih da odemo, nemamo šta da krijemo - rekao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Joka

09.06.2021 12:59

Bravo predsednice, kulturno ste ih "spustili"!!!

Ana

09.06.2021 16:50

Zaista ih je sve stavio tamo gde im je mesto. Apsolutno je upravu za sve sto je rekao.

Z.

09.06.2021 17:04

Da, Predsedniče. No, te naše komšije, NE prepoznaju, kultivisan odgovor. A, što se đavola tiče, sledeći put, poklonite im- ogledalo.

Julija

09.06.2021 22:41

Vucic ce se uvek voditi politikom mira i stabilnosti i nikada nece dozvoliti da Srbiju ponizavaju, vec ce uvek svima odgovoriti i boriti se za sve gradjane.