SRPSKA NAPREDNA STRANKA U ŠAPCU Laži Nebojše Zelenovića postaju sve otrovnije!
Nebojša Zelenović, Alo - Dejan Briza

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zaprepašćen je najnovijim istupom bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića. Umesto da zadrži zrno dostojanstva, ukoliko mu je ostalo, on nastavlja da manipuliše i najbezočnije laže. Najnovija žrtva njegovih beskrupuloznih laži je Metju Palmer, izaslanik Stejt dipartmenta za Zapadni Balkan, kojem se požalio na tobožnju "neprihvatljivu zloupotrebu institucija koju sprovodi vlast u Srbiji".

Ovo je rekao čovek koji se zdušno potrudio da lokalne izbore u Šapcu pretvori u demonstraciju besmisla i gole sile pretočene u pravilnike koji su samo njemu odgovarali.

O "neprihvatljivoj zloupotrebi institucija" i izbornim uslovima govori čovek koji je instalirao svoju Gradsku izbornu komisiju koja je donosila odluke isključivo u ime Zelenovićeve izborne liste. Ovo je bilo ne samo u suprotnosti sa izbornim zakonima, već i sa Ustavom Republike Srbije. Čovek koji nije dozvolio da na biračkim mestima predsednik odbora bude bilo ko, a da nije iz njegove partije. Aktima Gradske izborne komisije, bila je povređena i Ustavom zajamčena sloboda kretanja, kao i tajnost glasanja. Samo je u Šapcu bilo moguće da članovi, odnosno predsednik biračkog odbora mogao da vidi kako građani glasaju, jer je nekom sumanutom odlukom glasačko mesto bilo tako okrenuto!

O zloupotrebama govori osoba koja je posredstvom svojih poslušnika dala nalog da samo njegov predsednik biračkog mesta ima apsolutno pravo da broji glasove. O zloupotrebama se drznula da govori osoba koja je dala nalog da članovi biračkih odbora iz partije koja nije njegova ne mogu ni do toaleta da odu. Nebojša Zelenović, poštenjačina i borac za pravdu, i njegov mentor Dušan Petrović, koji su sa odobravanjem slušali kako se predlaže trovanje leksilijumom članova biračkih odbora iz redova Srpske napredne stranke.

Pitamo se, da li je poraženi i od strane naroda oterani gradonačelnik, obavestio Metjua Palmera o svojim nepočinstvima? Pitamo se da li je izaslanik Stejt dipartmenta od Nebojše Zelenovića čuo bar deo skandaloznih poteza koje je ovaj priredio svojim sugrađanima? Da li je bivši gradonačelnik Šapca, u međuvremenu samoproklamovani borac protiv klimatskih promena, obavestio svog gosta da je, dok se državni vrh naše zemlje borio protiv virusa Korona, zloupotrebio vanredno stanje i pokušao da prekine izbore u Šapcu i odugovlači izborni proces kako bi kupio vreme u pokušajima da sakrije sve zloupotrebe njegove vladavine u Šapcu? Nebojša Zelenović svakim danom pada sve niže.

Njegove laži postaju sve otrovnije. U želji da se vrati na vlast ne preza od najpodmuklijih udaraca. Očigledno misli da se niko ne seća šta je radio pre samo godinu dana. Šapčani mu nisu zaboravili. Nažalost, u svoje laži uvlači i strane diplomate. A sve to u nadi da će se ponovo dokopati kase koju pune građani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

05.06.2021 16:12

Zar taj Zelenovoc jos nije na robiji za katastrofalno.stanje koje je ostavio.u Sapcu

Mapko

05.06.2021 22:16

Ovaj olos je trebao vec biti osudjen na godinama robije zbog svega toga sto se desilo prosle godine u Sapcu. Jos jednom, vidimo da je sudstvo u rukama DS kleptokrata i lopova, jel u suprotnom, Zelenovic bi vec bio barem optuzen.