ČEDA SE PLAČNIM GLASOM PRAVDAO Lider LDP pijan demolirao lokal, a sada optužuje policajce da su mu dali piće! Morao je i da propuši pod stare dane!
Printscreen

- Napali su me i branio sam se, šta je drugo trebalo? Je l' treba da me razbiju kao Beton halu? Treba da mi polome vilicu i lobanju kao što su je polomili mom Srđanu u Segedinu? Koliko krivičnih prijava postoji za ta dela? Ja sa tim ne mogu da pravim kompromis! Ja svoju decu nisam našao kraj puta i njihova bezbednost je moja obaveza. Ja živim za njih – izjavio je vidno uznemiren lider LDP.

Jovanoviću je, inače, dva sata posle ponoći urađen alko-test i izmereno 1,52 promila alkohola u krvi. Test na drogu bio je negativan.

- Prvo su mi uradili test na narkotike, ali valjda nije vest da sam negativan jer smo mi uvek drogirani ili pijani. Pa, u policiji su mi dali da popijem piće, dali su mi cigaretu da se smirim, meni koji nikada cigaretu nisam u ruci držao! – rekao je Jovanović.

Inače, Treće osnovno tužilaštvo naložilo je da se pribave izjave učesnika događaja, vlasnika restorana i očevidaca, kao i da se uzmu video zapisi. Nakon toga, kako je saopšteno, izdaće nalog za dalje postupanje.

Podsetimo, Jovanović je sinoć oko 22 časa gađao stolicom jedan lokal brze hrane nakon svađe, nakon čega je odvezen policijskim vozilom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading