BAKIĆ: Oni koji prete predsedniku pretnja su celoj Srbiji
Alo

Lice sa poternice se poziva na narod dok preti predsedniku države. Slično su činili i mnogi političari koji su napadali i napadaju Aleksandra Vučića, pokušavajući da svojoj mržnji daju legitimitet. Oni koji su varali, pljačkali i vodili godinama ovaj narod u propast, danas troše od naroda otet novac da ubeđuju građane kako su oni ti kojima treba dati poverenje. Uzalud je i kriminalcu Gvozdenoviću i njegovim političkim sponzorima i uzorima.

Aleksandar Vučić je jedini koji danas može da se poziva na narod u Srbiji, jer je narod uz njega i on će ga sačuvati i zaštititi od svih lažova, nasilnika i ubica koje neprijatelji Srbije mogu da okupe.

Uz narod, i uz predsednika moraju biti i institucije ove zemlje i jedinstven državni aparat. Bitka koja je započeta hapšenjem organizovanih kriminalnih grupa daleko je od gotove. Mnogo je repova te hobotnice i mnogo onih koji su spremni da ugroze šefa države u susret izazovima koji čekaju Srbiju narednih meseci i godina.

Nijedna pretnja se ne sme potceniti, sve službe moraju uložiti maksimalan napor da osiguraju punu bezbednost predsednika republike i procesuiraju sve koji mu prete.

Neka čuju sve te bitange, od predstavnika svakog grada i opštine u našoj zemlji, da smo jedinstveni i da smo svi uz Aleksandra Vučića, da je uz njega cela Srbija, kojoj niko ne sme da preti, koju niko ne sme da ugrožava i koja se nikada neće predati nasilnicima i kriminalcima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading