ŠEŠELJ ALARMIRAO JAVNOST Šest meseci sam upozoravao, sada se to ostvaruje - On dolazi iz Nemačke i na strani je Hrvata (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Šešelj kaže da već šest meseci najavljuje ofanzivu na Srbiju.

- Kristijan Šmit koji je sada postavljen za guvernera, odnosno za visokog predstavnika u BiH, kako oni to kažu, potpuno je nelegalno postavljen. Njega je postavio Upravni odbor Saveta za implementaciju mira. To je organ koji nije nadležan da postavlja visokog predstavnika. Visokog predstavnika može postaviti na predlog Saveta i svih potpisnika Aneksa 10 Dejtonskog sporazuma, Savet bezbednosti - objasnio je Šešelj.

Lider radikala je istakao da je Kristijan Šmit blizak Hrvatima i da je uvek podržavao hrvatsku opciju u sukobima na Balkanu.

Vojislav Šešelj je upozorio da preti opasnost da Zapad na silu ugura lažnu državu Kosovo u NATO.

- U tom slučaju Srbija mora da odmah zatraži da postane pridruženi član Ruske Federacije. Srbija bi tako zadržala svoj međunarodnopravni individualitet i nezavisnost, ali bi bila čvrsto integrisana sa Rusijom - objasnio je Šešelj.

Lider radikala je objasnio da je to jedina zaštita za Srbiju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rade

03.06.2021 09:31

Lopovi sa n1 i njihovi moderatori ne dozvoljavaju istinite komentare već samo srbomrzacke . DRZAVO HAPSI LOPOVE DJILASA I SOLAKA