Milenko Jovanov: Đilasov biznis sa Šolakom u ozbiljnoj krizi
Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

 

"Dragan Đilas je sve nervozniji i svoju nervozu i bes sve češće pokazuje javno. Tri su razloga za to.

Prvi razlog je taj što je razotkriveno kako se obogatio i kako je postao milioner nakon samo nekoliko godina na vlasti, ali i kako su pare iznošene iz Srbije i sakrivane na računima od Mauricijusa i Hong Konga, do Moldavije i Bosne i Hercegovine i što je došlo vreme da se za to odgovara.

Drugi je razlog što je njegov biznis sa Šolakom u ozbiljnoj krizi. Gube korisnike u svim državama u kojima rade, prihodi se smanjuju, dugovi povećavaju i pitanje je samo kada će taj balon da pukne.

I treći razlog je taj što se približavaju izbori i novo suočavanje Đilasa sa građanima koje godinama laže da Vučić samo što nije pao i da on, a ne Vučić, ima podršku građana, iako mu sve stranke kojima upravlja u zbiru imaju i više nego jadan rejting.

Budući da nijedan razlog svog besa i nervoze nije u stanju da reši svojim genijalnim mašinskim mozgom, a izgleda da ni terapije za kontrolu i obuzdavanje besa ne pomažu, Đilas vređa, laže, izmišlja, preti... To mu, međutim, neće rešiti nijedan od navedenih problema, a posebno ga neće izuzeti od odgovornosti za sve što je radio", rekao je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
David

22.05.2021 15:24

Đilas je navikao da vređa, laže, izmišlja, preti. Samo to više ne može, gradjani dobro znaju ko je on.

KIA

23.05.2021 06:02

Dragan Đilas je navikao da vređa, laže, izmišlja, preti. Samo to više ne može, gradjani dobro znaju ko je on.