ŠEŠELJ OTKRIO TAJNE PODZEMLJA On je bio glavni kriminalac u Srbiji! (VIDEO)
Foto: Printscreen Happy TV

- Đinđić je organizovao sve one otmice 2000. i 2001. godine. Organizovao je otmicu Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Cilj je bio da iznude velike pare. Nekoliko miliona su tu uzeli. Oteli su i Miroslava Miškovića, Baju Plavog i još neke... Đinđić je učestvovao u podeli para. Posle toga, Zoran Đinđić je organizovao da Ljubiša Buha Čume ashvaltira Srbiju od novca iz nekog međunarodnog kredita, kako bi delili pare - tvrdi Šešelj.

Vojislav Šešelj je podsetio da je Đinđić izbacio celu poslaničku grupu DSS iz skupštine, te doveo svoje poslušnike umesto njih.

- Kad su morali da ih vrate po odluci Ustavnog suda, skupština je u jednom trenutku imala oko 350 poslanika - kaže lider radikala.

Kada je voditeljka Jovana Jeremić rekla da su "reforme počele sa Đinđićem", Šešelj je odmah odgovorio.

- Koje reforme su nam počele sa Đinđićem? To što su nam unistili sve fabrike? On je u trenutku smrti bio omražen. Srbi su znali da je on glavni kriminalac u SRbiji. Iznudio je od Bogoljuba Karića 200 miliona maraka. To je čisti reket bio, da mu ne uništava firmu - rekao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rade

21.05.2021 19:59

Radomir Živanić-Baja ili kako Šešelj kaže Baja Plavi nikada koliko ja znam nije bio kindapovan jeste njegov Ortak iz Verana Milija Babović a Baja je odneo Lovu Otmičarima pa su se posle toga i oni raskantali bio je tu i njihov Prijatelj Ž. Zečević to bi Šešelj treb'o da zna.

Zoran52

22.05.2021 11:30

@Rade - Zoki hoćeš reći da nisi ti,ond a si organizator,Šake zna ali malo manipuliše imenima. Ne otkrivaju se Zokizoki!!@@