JUČE LJUBAV - DANAS DRVLJE I KAMENJE Boško i Đilas raskinuli veridbu posle tri godine!
Foto: Alo!

Dojučerašnji saborci i vođe Saveza za Srbiju Dragan Đilas, predsednik SSP, i Boško Obradović, lider Dveri, preko noći postali su zakleti neprijatelji! Dvojica političara koji su donedavno zajedničkim snagama pokušavali da sruše aktuelni režim i u svojim nastupima kovali u zvezde jedan drugog, sada se javno pljuju i vređaju!

Poslednji fajt glavnih zagovornika bojkota izbora koji su odjednom shvatili da nisu više jedan za drugog desio se zbog Đilasove funkcionerke Marinike Tepić i njenih optužbi za podvođenje maloletnica na račun Dragana Markovića Palme. Obradović je izjavio da Dveri neće nju podržati za predsedničkog kandidata opozicije i da je ceo slučaj oko Palme zapravo njena predsednička kampanja, na šta je oštro reagovao Đilas, optuživši ga da je lažni zaštitnik porodičnih vrednosti i neko koga ne interesuju ni istina ni pravda.

JUČE LJUBAV - DANAS DRVLJE I KAMENJE Boško i Đilas raskinuli veridbu posle tri godine!

TANJUG/ TANJA VALIC

 

U istom danu Obradović je izjavio i da ne mogu Đilas i Marinika, kao uostalom ni bilo ko iz korumpirane bivše vlasti, da poraze Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Dodao je pak da on kao patriota to može da uradi, što je izazvalo salvu negativnih komentara Đilasovih funkcionera, koji su optužili Obradovića da se prodao ili izgubio zdrav razum.

Boško ispao pametniji

- Posvađala se dva oka u glavi, Boško pametniji, pa napao prvi - zaključio je Dragan Šutanovac, prateći okršaj, pa nastavio:

- Medeni mesec prošao, Boško skapirao da mu napad na Dragana više donosi nego javno pojavljivanje s njim. Doduše, sve je to bilo predvidivo i pre tri godine, samo tada su imali zajednički cilj koji su realizovali - naveo je bivši lider DS-a.

Sukobi i buran razlaz ovih opozicionara nisu prošli neprimećeno na političkoj sceni, naprotiv. A komentari političara bili su više nego zanimljivi...

„Boško Obradović izjavio da je Đilas deo bivšeg korumpiranog režima. Đilas izjavio da je Boško lažni borac za porodične vrednosti. Za vezu od tri godine dosta solidan raskid“, napisao je na Tviteru Balša Božović, funkcioner DS-a.

A od komentara nije se uzdržao ni nekadašnji lider te stranke Dragan Šutanovac, koji je udaljavanje Obradovića i Đilasa nazvao raskidom veridbe.

„Kako stvari stoje, Boško je rešio da da šansu građanskoj pro-EU opoziciji tako što je raskinuo veridbu. E sad više nema izgovora za desničarenje i stidljiv odnos prema građanskoj Srbiji“, zaključio je Šutanovac.

JUČE LJUBAV - DANAS DRVLJE I KAMENJE Boško i Đilas raskinuli veridbu posle tri godine!

Foto: Alo!

 

Poslanik SNS-a Nebojša Bakarec istakao je da je Obradović još 2018. trebalo da shvati da je Đilasov jedini cilj bio da ga iskoristi i uništi mu stranku.

„Boško Obradović je razobličio Đilasovu Rumunku Mariniku Čobanu Zivcu, i ukazao na to da joj je jedino stalo do samopromocije i kandidature za predsednicu Srbije, a ne do zaštite žena, devojaka i devojčica. Inače, svaka čast Rumunima. Da je Obradović bio pametan još 2018. i shvatio da Đilas ima jedini cilj da ubije sve ostale opozicione stranke, danas bi Dveri bile parlamentarna stranka i imale značajan rejting. Razvod Obradovića i Đilasa podseća na onu pesmu Partibrejkersa (Prsten): ’Kupio sam prsten, kupio sam pušku, jedno od ta dva baciću u reku’. Tako njih dvojica pobacaše prstenje i sad se gledaju preko nišana. Inače, Marinika je idealna kandidatkinja za predsednicu - Rumunije!“, zaključio je Bakarec.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading