Palma se ponovo oglasio, slučaj mogu da preuzmu i CIA i KGB!
Marko Markovic

Marko Markovic

 

 

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma reagovao je povodom izjave potpredsednice SSP-a Marinike Tepić koja je rekla da očekuje da se u slučaj "Palma" uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal. Marković kaže da ga čudi da "Marinika Tepić nije tražila da Haški tribunal preuzme takozvani izmišljeni slučaj"

Marinika Tepić rekla je, nakon davanja iskaza u Višem javnom tužilaštvu Kraljevu povodom slučaja "Palma", da je zadovoljna postupanjem tužiteljke, dodajući da očekuje da se u slučaj uključi i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Povodom ove izjave Tepićeve oglasio se Dragan Marković Palma. 

"Što se mene tiče, taj izmišljeni slučaj mogu da preuzmu i CIA i KGB, jer je suština da Marinika Tepić nema ni svedoke ni žrtve, zato jer je izmislila ceo slučaj", ocenio je predsednik Skupštine Grada Jagodina Dragan Marković.

Tanjug

 

 

Sada kao kockar, kaže Marković, Tepićeva podiže ulog sa Tužilaštvima, jer su joj prazne karte.

Kaže kako sada mora da se pravda za nešto što ne da nije učinio, nego nije ni pomislio.

"Nije joj valjala jagodinska policija, sada je kraljevačko tužilaštvo po njoj malo bolje, ali ni u Kraljevu nije dala imena svedoka i žrtava, već traži Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu, a šta je sledeće - Haški tribunal", upitao je Marković, saopštila je Skupština opštine Jagodina.

Marković smatra da Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da se bavi Draganom Đilasom.

 

Komentari (0)

Loading