Bivši ministar budući prvi čovek FSS?! Ima svu podršku članova Vlade Srbije
Tanjug

Ministri za Alo! poručuju da je Ljajić pravi izbor za tu funkciju jer, kako ističu, ima iskustvo u vođenju organizacija.

- Rasim je fenomenalan gde god da se nađe - kazao nam je Branko Ružić, ministar prosvete i nekadašnji Ljajićev kolega iz Nemanjine 11, kada smo ga upitali da li Ljajić treba da stane na čelo FSS-a ili bi možda trebalo da se vrati u Vladu Srbije.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kazao nam je da Ljajić ima iskustvo u vođenju organizacija.

- Iskren da vam budem, ne razumem se u te fudbalske organizacije i načine izbora. Samo znam da je važno liderstvo - tvrdi Nedimović.

Tatjana Matić

Privatna arhiva

Tatjana Matić

Pohvale na račun Rasima iznela je i Tatjana Matić, njegova naslednica u ministarstvu i stranačka koleginica.

- Gospodin Ljajić je pravi izbor za svaku javnu funkciju koja je izazovna i odgovorna! Svojim dosadašnjim radom i zalaganjem stekao je ogromno poštovanje i poverenje svih građana Republike Srbije, koji su prepoznali njegovu spremnost i hrabrost da se suoči sa najvećim problemima ovog društva i da ih rešava na jedan dostojanstven i mudar način. Kada na sve to dodam njegovu ljubav, ali i talenat za fudbal, ne mogu da zamislim idealnijeg kandidata za to mesto - kazala je ona, i dodala:

- Gospodin Ljajić je svakako osoba koja bi mogla da vrati staru slavu našem fudbalu i mnoge od nas natera da ponovo gledamo fudbalske utakmice.

Podsetimo, mediji su ovih dana pisali da upravo Rasim Ljajić ima najveće šanse da dobije upražnjenu predsedničku fotelju u srpskoj kući fudbala.

Počasni predsednik FK Novi Pazar

Pre nekoliko dana FK Novi Pazar je izdao saopštenje u kom je predložio bivšeg ministra za mesto predsednika FSS, a kasnije se ispostavilo da je njihov neobičan predlog imao i utemeljenje.

- Za funkciju predsednika FSS Novi Pazar predlaže Rasima Ljajića, koji bi svojim ugledom, znanjem i energijom mogao da donese neophodne promene - poručili su oni.

Ljajić je dobro upućen u dešavanja u srpskom fudbalu i ovo mu ne bi bila prva funkcija. Političar je počasni predsednik FK Novi Pazar, a svojevremeno je bio i član uprave beogradskog Partizana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading