Iznenadni poziv u "Utisku nedelje" izbezumio Olju Bećković: Trebalo je odmah da vas prekinem!
Foto: Društvene mreže/printscreen

Gost koji se uključio u "Utisak nedelje" je naveo da se pored njih u studiju nalazi šampion i najbolji igrač vaterpola u istoriji. - Zahvaljujući Šapiću imate pravu emisiju koja je utisak utiska. Međutim, imam utisak da Šapić igra sam protiv vas troje. I da, mislim i na vas kao voditeljku. Svaka mu čast što je pristao da dođe u vašu emisiju, gde ste svi na jednoj strani, a on sam na drugoj - rekao je gledalac Olji Bećković.

On je potom imao i poruku za druga dva gosta - Slobodana Georgieva i Vuka Jeremića.

- Sociološka istraživanja sporvedena u SAD kažu da nije pristojno biti ružan i debeo, a vas dvojica ispunjavate te uslove - rekao je gledalac, na šta je voditeljka burno reagovala.

- Trebalo je odmah da vas prekinem, sve je bilo uvredljivo - rekla je Bećković i prekinula još jednog gledaoca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan

11.05.2021 08:40

Ako gosti nisu istog misljenja kao Olja i njeni sefovi onda ih prekida ubacuje neke gluposti da i ona nezna sta prica. Gledaoc je potpuno u pravu svi trije su bili napadacki raspolozeni prema sapicu. Olja i njena emisija su zadojeni mrznjom prema Srbiji i vladajucoj stranci ,jednostavno prema narodu Srbije. Sve druge drzave su upravu a samo Srbija je zlocinacka drzava. Djilas mrzi Stbiju pa moraju i njegove sluge da mrze.

JaPaja

24.05.2021 16:59

Neuspeli spermatozoid Matije Bećkovića bila i ostala neuspešna u svemu. Jedino uspešna u isključivanju gledalaca.