PITANJE SVIH PITANJA Gde je bio Marko Milošević kada su hapsili Slobu?
EPA

Kada je umrla Mira Marković, na njenoj sahrani pojavio se samo sin Marko. Udovica Slobodana Miloševića poslednje dane svog života je provela kao politička izbeglica u Moskvi. Njena ćerka, Marija Milošević nije došla na sahranu iz razloga zato što nije imala putnih isprava.

Nakon smrti, Mira je kremirana, a mediji su tih dana najviše pisali o Marku Miloševiću, sinu bivšeg predsednika.

Gde je bio Marko Milošević sve ove godine?

"Privilegovani "tatin sin" žario je i palio Srbijom i SR Jugoslavijom devedesetih godina prošlog veka, dok je njegov otac Slobodan Milošević bio predsednik Srbije i SRJ. Marko je pobegao iz zemlje svega nekoliko sati pošto je Milošević svrgnut, 5. oktobra 2000. godine," pisao je Blic o Marku Miloševiću.

Dok je narod smatrao da je deci Slobodana Miloševića i Mirjane Marković sve dopušteno, kako zbog moćnih roditelja, tako i zbog uticaja i novca, bivši predsednik Jugoslavijie je bogatstvo svog sina obrazlagao sada već čuvenom izjavom da je Marko bio vredan i da je "nosio gajbice". Osim što se zna da je u Srbiji posedovao diskoteku "Madona" i "Bambilend" u Požarevcu i lanac parfimerija, mlađi Milošević je slovio za veoma nasilnu ličnost, a postojala je i sumnja da je sa kriminalnim grupama švercovao cigarete.

Mlađi Milošević odlazi u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti. Mirjana Marković je za njim otišla u Rusiju u februaru 2003, neposredno pred ubistvo premijera Zorana Đinđića. O njegovom životu nakon bega iz zemlje poznato je veoma malo. Zapravo, njegov lik jedva da se pojavljivao u medijima nakon smrti Slobodana Miloševića, dakle od kada je imao 32 godine.

Povodom života van zemlje, postoji mnogo zvanično nepotvrđenih informacija, poput toga da Marko Milošević ima stan u Moskvi, mada je, navodno, često boravio u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković koja se nalazi u elitnom naselju nedaleko od Moskve. Takođe, govorilo se da je sa jednom Ruskinjom pre više od decenije dobio ćerku, piše Blic.

Nevenčana supruga Marka Miloševića Milica Gajić i njegov sin, koji nosi isto ime kao i otac, žive u Srbiji, tačnije - Požarevcu. Prema informacijama Marko stariji je svom sinu prepisao kuću za koju se svojevremeno govorilo da je želeo da je proda za milion evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading