PREKO SVOG PORTALA GA OPTUŽIO DA JE SILOVATELJ Đilas odlučio da uništi Leku, a ovo je pravi razlog
Foto: Printscreen

Vest da je Branislav Lečić navodno silovao Danijelu Štajnfeld šokirala je javnost, a slavi glumac ne može da veruje da je vest prvo objavljena na portalu Dragana Đilasa - Nova S. 

Sudeći po tome da je Branislav nedavno postao predsednik druge struje u Demokratskoj stranci, očigledno je ovo zasmetalo Draganu Đilasu čiji je pulen Zoran Lutovac na sve moguće načine pokušao da sabotira formiranje nove stranke opozicije koja je bila nezadovoljna radom Lutovca, za kojeg se u medijima spekulisalo da šuruje sa Đilasom.

PREKO SVOG PORTALA GA OPTUŽIO DA JE SILOVATELJ Đilas odlučio da uništi Leku, a ovo je pravi razlog

Foto: Printscreen

 

Podsećamo, deo demokrata je 26. septembra izabrao za predsednika Branislava Lečića, jedinog kandidata na tim izborima, koga je gotovo mesec dana ranije stranačko rukovodstvo na čelu sa Zoranom Lutovcem isključilo iz DS.

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem - rekao je Lečić za "Alo!", a šta je Danijela navodno rekla u tužilaštvu, saznajte OVDE.

Očigledno je da na ovaj način Dragan Đilas pokušava da skrene pažnju sa brojnih afera i malverzacija čiji je akter u poslednjih nekoliko dana. Iako još uvek nema dokaza da je Branislav Lečić zaista silovao glumicu, portal Nova S je to prvi objavio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading