ALO.RS DOŠAO U POSED UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA! 15 dana pre Đinđićevog ubistva pale upozoravajuće reči! Ugrožen je i Aleksandar Vučić!

Alo.rs došao je u posed uznemiravajućeg audio snimka iz 2002. godine.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

* Aleksandar Vučić je u autorskom tekstu objasnio šta je takozvana elita u Srbiji

* Osvrnuo se na ekonomski rast Srbije

* Tekst je naišao na snažan odjek

Autorski tekst predsednika Srbije Aleksadra Vučića koji je objavljen u dnevnom listu "Politika", a u kojem predsednik, između ostalog, navodi da je deo opozicije prešao prag učtivosti i podelio narod na elitu i "krezube", digao je veliku prašinu.

Došlo je krajnje vreme da se prekine sa stvaranjem podele na dobre i loše građane Srbije, čiste i prljave, pismene i nepismene, ali to ne ide svakome u prilog.

 

Samozvana srpska elita, koja na sve načine pokušava da dođe na vlast u Srbiji, ne preza ni od čega.

Predsednik Vučić izložen je poslednjih nedelja gotovo svakodnevnim napadima i pretnjama od strane lažnih "elitista" koje, s obzirom na istoriju, treba shvatiti vrlo ozbiljno!

Lažna elita sličan scenario koristila je i pre 17 godina, neposredno pred ubistvo tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

MINISTAR ODLUČIO DA KAŽE SVE Ni posle toliko godina, ne znamo najveću TAJNU Srebrenice

Zoran Đinđić, čekale ga tri ekipe za likvidaciju
Zoran Đinđić, čekale ga tri ekipe za likvidaciju, Foto: EPA, Koča Sulejmanović

U emisiji "Peščanik", od 22. februara 2002. godine, samo 15 dana pre ubistva Đinđića, reditelj Goran Marković, danas blizak lideru SzS Draganu Đilasu, predložio je da neklo "lupi šakom o sto" i "zaustavi Zorana Đinđića". I zaustavljen je. Na najtragičniji način koji postoji!

 

Evo i šta je reditelj Goran Marković, 15 dana pred ubistvo premijera, rekao:

 

MIRKOVIĆ RAZVALIO ĐILASA I OBRADOVIĆA! "Dok prebogati Đilas ćuti, Boško bi da se malo promoviše na televiziji"

- Mora neko da se pojavi, da lupi šakom o sto i suprotstavi se Đinđiću. Ja bih to jako voleo! Njegovo ime i prezime ne znamo u ovom trenutku, nije to niko iz ovih redova ko bi mogao da vaskrsne i kaže: "Dosta više ovakvog života!". Zatoa moramo da prihvatimo da živimo u ovoj oligarhiji tehnokrata. Svi oni govore isto kao Zoran, čak se isto šišaju i oblače. Kao što su DB-ovci nekad nosili crne mantile, oni nose Pjer Karden kombinacije po kojima su prepoznatljivi - ispričao je tada reditelj.

Povezane vesti

 • Korisnik: Čiča
  12/07/2019 - 10:27
  Ako je rekao nije ga i ubio. A u stvari rekao je istinu. Evo i ovi danas oponašaju Vučića i u izgledu i u ponašanju i gestikulacijama, pričanju, u svemu. Počev od Đurića, Stefanovića pa svih ostalih. Ako to neko konstatuje i kaže dosta je, ne mora da znači da ga je i ubio.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi