Valentina Reković, 1 od 5 milona
Printscreen Youtube
Valentina Reković, 1 od 5 milona

Printscreen Youtube

Valentina Reković, 1 od 5 milona, Foto: Printscreen Youtube

 * Organizacija "1 od 5 miliona", koja je aktivno učestovala u napadu na Sinišu Malog je zapravo Đilasova politička organizacija

* Ova organizacija 12 dana blokirala je zgradu Rektorata

* Takođe izvršili su pritisak na etičku komisiju Beogradskog univerziteta

Organizacija "1 od 5 miliona", koja je aktivno učestovala u napadu na Sinišu Malog, 12 dana blokirala zgradu rektorata je zapravo Đilasova politička organizacija pod čijim pritiskom je etička komisija Beogradskog univerziteta donela odluka o doktoratu ministra finansija.

- Mi smo vrlo srećni i proglasili smo našu pobedu, zato što smo mi tih 12 dana spavali na pločicama u ovoj zgradi iza mene, i zato što ovo pitanje se ne bi rešilo da studenti “1 od 5 miliona” nisu ušli u blokadu Rektorata. I hoću da kažem da smo mi imali poverenje u rektorku, pošto nam je ona garantovala da će odbor da donese ispravnu odluku, izjavila je Valenita Reković studentkinja i članica grupe "1 od 5 miliona" odmah posle odluke etičke komisije BU.

OBAVEZNO PROČITATI:

 

Da grupa "1. do 5 miliona" nije nikakvo udruženje već isključivo politička organizacija govori i statut. Naime čitava organizacija "1 od 5 miliona” je politička organizacija, što piše u njenom statutu, a zakonska zastupnica ove organizacije je Jelena Anasonović inače članica Levice Srbije Borka Stefanovića.

Šta se sve krije iza ove organizacije koja radi po direktivama Dragana Đilasa pogledajte u video prilogu: 

 

BONUS VIDEO: Ministar Siniša Mali o ispolitizovanoj odluci "etičke" komisije

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Tomić Bane

22.11.2019 21:00

Strašno, ova devojka je presrećna što je osporen jedan doktorat a da ga nije ni pročitala? Pitam se da li će ona ikad bilti u stanju da svojom voljom donese ikakvu odluku?