Zemunski klan  na vrhuncu moći
Alo!
Zemunski klan  na vrhuncu moći

Alo!

Zemunski klan na vrhuncu moći, Foto: Alo!

Zemunski klan mogao je da prestane da postoji i pre ubistva Zorana Đinđića, i to zbog odluke da otmu pogrešnog čoveka!

 

U javnosti se već zna o otmicama Milije Babovića i Miroslava Miškovića, ali se ne zna da su Zemunci oteli Kineza koji je u svojoj domovini opasan kriminalac, a rođak je visokog člana Komunističke partije.

Zemunci su mislili da bi otmicom Šena, koji je u Beogradu prikupljao reket od kineskih prodavaca, mogli da zarade nekoliko miliona evra.

DO 6. MAJA TRAJU PRIJAVE! Penzioneri sa malim penzijama dobijaju pravo na besplatnu 10-dnevnu rehabilitaciju u jednoj od 24 banje!

Nakon što su ga nekoliko dana mrcvarili zarobljenog, shvatili su da su zarobili previše krupnu zverku zbog kojih i njihovi životi mogu biti ugroženi.

Posle otmice Šena, bilo je dovoljno da se okrene nekoliko brojeva i da se Zemuncima da do znanja da su ulovili "zverku" koju odmah moraju da puste, ukoliko ne žele surovu osvetu iz Kine.

NEĆEŠ DA USTANEŠ I POVRAĆAĆEŠ PO MOM SINU! Majka sa detetom ušla u autobus za Mladenovac, jedna devojka nije htela da joj ustane i zbog toga se gorko pokajala!

Shvativši da nemaju kud, Zemunci su previli rane Šenu, odveli ga u luksuzni apartman koji su mu plaćali sve dok se nije oporavio.

Više meseci posle tog događaja, Zemunci su se krili po svojim štekovima u strahu od odmazde, dok su usput pazili da Šen dobije najbolju moguću brigu i sve što mu zatreba.