Štrpce
Foto: Printscreen/Printscreen/KosovoOnline

Vladimir Stanković u izjavi za Kosovo onlajn ističe da zabrana upotrebe dinara na KiM predstavlja proterivanje Srba iz Župe.

- To je haos, to je proterivanje Župe, i ne samo Župe, već celog srpskog naroda sa Kosova. Jedan čovek upravlja celom Evropom - poručio je on.

Zorica Sibinović ističe da je ovo najgora situacija koja se može desiti.

- Navikli smo na dinar, a sada odjednom ovako. Kako će dalje dolaziti dinari to će biti problem najveći, od toga zavisimo. Ovo je najgore što može da nam bude - poručila je ona.

Njen sugrađanin Tomislav Šarkoćević ističe da je narod zbunjen i da ne zna šta da radi.

- Hoće sve da zatvori, i banke i pošte, sve. Do sada je bilo dobro i Pošta i banka su bile ovde. Sada smo prebacili račun u Poštu i kažu da će i nju zatvoriti i onda šta da radimo - zapitao se on.

Biserka Dobrić kaže da se ovome nije nadala.

- Kako će biti to samo bog zna, nisam se nadala da će ovako da bude. Šta sada da radimo, da idem negde dalje da uzmem penziju, da tražim papire, jel mogu, stramota! - kazala je ona.

I Cvetko Milenković ističe da će zabrana upotrebe dinara dovesti do iseljavanja Srba.

- Ne valja uopšte, nije dobro za narod. Svi će se odseliti odavde, šta će ovde samo da prespavaju, mi nemamo drugi izbor - rekao je on.

Stanomir Dimić smatra da je ovo državni problem koji se treba rešiti na nivou države.

- Državni je ovo posao, državni je ovo problem, ova muka, ne samo našeg naroda, nego i države i to će da se reši na nivou države, ali naše države, ne Kosova - kazao je Dimić.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Moja žena nije srećna: Husein Memić u Zakuvavanju 🧑‍🍳 Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #huseinmemic #zakuvavanje #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading