MIROSLAV LAJČAK DANAS U PRIŠTINI Još bez potvrde sastanka sa Kurtijem
Alo

Kako prenosi portal Kosovo onlajn, još nema potvrde da li će se Lajčak sastati i sa Aljbinom Kurtijem.

Lajčak je juče, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oglasio na društvenoj mreži "X", i naveo da su razgovarali o strateškoj perspektivi za 2024. godinu, sagledali stanje u dijalogu i govorili o narednim koracima u normalizaciji odnosa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagramu naveo da je sastanak sa Lajčakom bio konstruktivan i veoma korektan.

"Ukazao sam na neophodnost formiranja Zajednice srpskih opština, najhitnijeg održavanja lokalnih izbora na severu Kosova i Metohije i zatražio podršku EU u zaustavljanju daljih provokacija koje dolaze iz Prištine. Ponovio sam spremnost Republike Srbije da svoje obaveze, u skladu sa međunarodno-pravnim dogovorima, ispuni uz poštovanje Ustava Republike Srbije i Povelje UN", istakao je Vučić juče nakon sastanka sa Lajčakom.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Moja žena nije srećna: Husein Memić u Zakuvavanju 🧑‍🍳 Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #huseinmemic #zakuvavanje #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading