"SVAKO JE POKAZAO SVOJE PRAVO LICE" Vulin o prodaji "Džavelina" tzv. Kosovu
TV Pink/Printscreen

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je, komentarišući odobrenje SAD da Prištini bude prodat "džavelin" sistem, da ako za bezbednost na Kosovu i Metohiji nije dovoljno prisustvo više hiljada vojnika KFOR, garancije za bezbednost date u Rezoluciji 1244 i bezuslovna podrška NATO pakta Albancima, onda ni "džavelin" sistemi neće puno pomoći.

"Ali, zato prodaja džavelina lažnoj državi Kosovo treba da pomogne Srbima da konačno razumeju da se naša borba mirnim putem za očuvanje jedinstvene Srbije smatra pretnjom, a ne legitimnim pravom naše zemlje", naveo je Vulin u saopštenju.

Ističe da su oni koji teroristima prodaju oružje, a pričaju o miru isti kao oni koji u dečju kolevku puste zmiju otrovnicu i pričaju o ekologiji.

"Svako je u ovim danima pokazao svoje pravo lice, i SAD, i Šiptari, i Srbi, i na vlasti i u opoziciji koji ćute. Ako još imamo dilemu šta nam ko stvarno misli i ko su nam prijatelji, onda treba da se zabrinemo za sebe", poručio je osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Djoka

12.01.2024 11:05

Ovo ja farsa od prodaje. Mora tako jer jevoprema već dostavljena iz Bondstila pa Jr potrebno " zakonsko " pokriće. Ali to je poznata politika SAD.

Jan

12.01.2024 11:11

Vulin, kao i obično, je opet u pravu. Slušaj ko ti šta kaže, gledaj ko šta radi i videćeš s KiM imaš posla.

SRPKINJA

12.01.2024 11:20

E Vuline, narod Srbije decenijama zna da je to lice sotone, a ne od sada.