TEROR SE NASTAVLJA, KURTIJEVA POLICIJA UPALA U LEPOSAVIĆ Pretresaju magacine i markete
Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo Online

Kako javlja portal Kosovo onlajn u toku je pretres, a nekoliko lica u civilu nalaze se u blizini magacina koji pripada privredniku iz Leposavića.

U sklopu magacina nalazi se i market "Tomović", a ispred lokala parkirano je nekoliko policijskih džipova.

Prema rečima zamenika tzv. kosovske policije za region Sever Vetona Eljšanija pretres koji je u toku je u vezi sa proverom robe.

- Zbog sumnje da se u magacinu nalazi roba koja je krijumčarena iz Srbije u toku je pretres tog objekta. Kosovska policija pruža asistenciju pripadnicima carinske službe gde se proverava da li u magacinu ima robe koja nema validne papire - rekao je Eljšani.

Podsetimo, pripadnici tzv. kosovske policije uklonili su juče tokom popodnevnih sati sirenu za uzbunu koja se nalazila na jednoj zgradi u Ulici kralja Petra u Severnoj Mitrovici.

Tragom informacija o tome koje su se pojavile na društvenim medijima, Kosovo onlajn saznaje da se akcija dogodila u popodnevnim satima. Više policajaca ušlo je u zgradu u Ulici kralja Petra i odatle iznelo sirenu za uzbunu koja je u poslednje vreme najviše korišćena za upozoravanje na upade specijalnih jedinica tzv. kosovske policije.

Pre dva dana pripadnici tzv. kosovske policije upali su u hotel i banjski kompleks "Rajska banja" u mestu Banjska u opštini Zvečan i isterali radnike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading