AKCIJA TZV. KOSOVSKE POLICIJE, SRBIMA UZELI I SIRENU ZA UZBUNU Upozoravala na upade Kurtijevih specijalaca
Foto: EPA/EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Tragom informacija o tome koje su se pojavile na društvenim medijima, Kosovo onlajn saznaje da se akcija dogodila u popodnevnim satima. Više policajaca ušlo je u zgradu u Ulici kralja Petra i odatle iznelo sirenu za uzbunu koja je u poslednje vreme najviše korišćena za upozoravanje na upade specijalnih jedinica tzv. kosovske policije.

Tzv. kosovska policija je u junu 2019. godine pokrenula čak i istragu o tome ko je naredio upotrebu sirene za uzbunu. Tadašnji tzv. ministar unutrašnjih poslova Ekrem Mustafa rekao je da je policija pokrenula istražni postupak i da se prikupljaju informacije o krivičnom delu.

- Puštanje sirenje je zabrinjavajuće. Zahtevam da saznamo ko je pustio sirenu. Ja sam u obavezi, zato što sirena nije sredstvo kojim se upozorava na sprovođenje policijske akcije na teritoriji države. Građani su bili u panici kada je sirena puštena. To je delo koje država mora da kazni. Istraga je u toku, policija ne spava. Imamo informacije - govorio je tada on.

Sirene koje su korišćene u Severnoj Mitrovici bile su tema i lokalne skupštine Južne Mitrovice, čiji su odbornici jednoglasno doneli odluku o zabrani upotrebe sirena za uzbunu u Severnoj Mitrovici.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Jelena Tanasković, ministarka poljoprivrede spremila je u "Zakuvavanju" posnu pitu a tokom razgovora otkrila je šta njeni prijatelji i kolege iz Vlade, ministri Irena Vujović i Siniša Mali vole da jedu, šta njima kuva i da li su zahtevni degustatori 🍴 Celu emisiju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Posebno se zahvaljujemo šminkeru Nenadu Tišanoviću @Nency Star #alo #alodnevnenovine #zakuvavanje #jelenatanaskovic #fypシ゚viral #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading