Petar Petković
Foto: Alo/Foto: Tanjug

"Pred nama su dani puni izazova i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama, mudrim političkim odlukama i neprestanim zalaganjem za mir, odgovoriti na sve što vreme nosi, za dobrobit i boljitak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", napisao je on na Fejsbuku.

Istovremeno Petković je zahvalio dosadašnjem rukovodstvu Srpske liste na čelu sa dosadašnjim predsednikom Goranom Rakićem koji su, istakao je, u najtežim okolnostima u novijoj istoriji za srpski narod na KiM donosili ne lake i ne popularne odluke i uvek bili uz svoj narod.

"Tako će biti i nadalje, čuvaćemo naše jedinstvo i slogu jer samo tako možemo da budemo najčvršći bedem odbrane naših nacionalnih interesa. Živela Srbija, živeo srpski narod i Kosovo i Metohija", zaključio je on.

Srpska lista

Alo

 

Podsetio, Zlatan Elek izabran je danas za novog predsednika Srpske liste.

Nakon izbora on je izrazio zahvalnost delegatima Srpske liste na podršci, poverenju i časti koja mu je ukazana i zahvalio se i prethodnom rukovodstvu Srpske liste na zalaganju koje su pokazali u borbi za interese srpskog naroda u izuzetno složenim okolnostima, saopštila je Srpska lista.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
darko

24.10.2023 18:09

Srbija će znati da izađe na kraj sa Kurtijem, dokazala je to puno puta do sada.

Ana

24.10.2023 19:46

Neka Elek bude lek našem narodu na KiM i neka ih vodi ka miru i stabilnosti.

Mila

24.10.2023 20:01

Nadamo se da ce nas narod na KIM ziveti bolje