KURTIJEV ŠERIF POTVRDIO Uslediće terorističke akcije protiv Srba na severu KiM!
Foto: Printscreen/Youtube/Kosovo Online

Govoreći pred skupštinskim odborom za evropske integracije, Svečlja je rekao da bezbednosna situacija na severu Kosova i Metohije nikada nije bila bolja, ali da i dalje nije zadovoljavajuća, mada ima poboljšanja u vladavini prava.

- Imamo prisustvo bezbednosnih struktura na severu kao nikada do sada, imamo primenu vladavine prava kao nikada do sada, ali imamo i izazove i probleme koje moramo da prevaziđemo. Trenutno, Kosovska policija počinje akciju protiv zloupotrebe korišćenja električne energije i proizvodnje kriptovaluta - rekao je Svečlja.

On je takođe istakao da policija i ministarstvo na čijem je čelu, stoje na raspolaganju Centralnoj izbornoj komisiji, kako bi se najavljeni izbori na severu uspešno i bezbedno održali i završili.

- Za nas je imperativ da se ovi izbori održe u mirnoj i bezbednoj atmosferi, kako za organizatore, tako i za tamošnje građane. Institucije Kosova nastavljaju organizaciju izbora u najboljem interesu građana - zaključio je Svečlja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ratko

14.04.2023 14:15

А ми чувамо мир.Само је слагао људе и дао им лажну наду.А у стварности не сме да писне и све поразе представља као победе.