"UČINJENA MU JE VELIKA NEPRAVDA"  U Kraljevu održan skup podrške Slađanu Trajkoviću
Foto: Printscreen/Printscreen

Slađan Trajković, bivši pripadnik takozvane kosovske policije, podsećamo, uhapšen je 15. decembra u Bošnjačkoj mahali u severnom delu Kosovske Mitrovice pod sumnjom da je navodno počinio ratni zločin protiv civilnog stanovništva tokom rata 1999. godine.

- Moj suprug je nevin, kao i mnoge druge njegove kolege. Slađan je radnik MUP duže od dve decenije, a 2013. je integrisan u kosovsku policiju. I tada su obavljene sve provere, radio je u njihovim institucijama devet godina, a kada je odlučio da skine uniformu uhapšen je posle mesec dana. Učinjena mu je velika nepravda, osumnjičen je na osnovu izjava lažnih svedoka, sa lažnim datumima i lokacijama na kojima nikada nije bio – rekla je njegova supruga Suzana.

Prema njenim rečima, Slađanu je u pritvoru ozbiljno narušeno zdravstveno stanje jer je, iako dijabetičar, mesec dana bio bez ikakve terapije.

"Nisu nam dozvolili da mu dostavimo tablete sa srpskom markicom, a kada smo u Prištini kupili sa kosovskom, uzete su na portirnici, ali mu ih nisu dali", navela je Suzana Trajković.

Poručila je da će se borba za njegovu slobodu, za pravdu i istinu nastaviti.

"Ne odustajemo. Borimo se svim sredstvima da dokažemo da je nevin", rekla je supruga Slađana Trajkovića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading