TEROR - JOŠ JEDAN SRPSKI MLADIĆ NAPADNUT NA KiM: Osmorica Šiptara tukla Stefana Tomića!
Foto: Privatna arhiva/Alo

Njega je napala grupa Albanaca, a mladić je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

Ivica Tomić, otac pretučenog Stefana, izjavio je za Kosovo onlajn da je veoma razočaran i uznemiren zbog toga što se dogodilo njegovom sinu.

TEROR - JOŠ JEDAN SRPSKI MLADIĆ NAPADNUT NA KiM: Osmorica Šiptara tukla Stefana Tomića!

Alo

 

- Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane „Kalaja“, sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnuli su na njih nanevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba kolena i na laktovima. Psovali su im srpsku majku - rekao je on.

Kako je istakao, umesto da provode praznik u radosti i veselju, uznemireni su zbog svega što se dogodilo.

TEROR - JOŠ JEDAN SRPSKI MLADIĆ NAPADNUT NA KiM: Osmorica Šiptara tukla Stefana Tomića!

Alo

 

- Ne pitajte kako nam je! - poručio je Ivica.

Inače, povređeni Stefan je juče sve do sedam sati ujutru bio u policiji.

- Do sedam jutros su ga držali u stanici, kao da je moje dete nešto uradilo. Čekali su da dođe tužilac koji se na kraju uopšte nije ni pojavio. Ja sam otišao u stanicu i zamolio da puste moje dete, da se odmori od stresa koje je preživelo, i da ga odvedu u ambulantu. Tek posle toga su ga pustili kući - naveo je juče Ivica Tomić.

Kako je saopštila Kancelarija za KiM, incident se dogodio u 2.30.

- Nakon službe u crkvi, mladić je krenuo kod tetke, kada ga je na putu napala grupa Albanaca, od kojih je neke prepoznao kao obezbeđenje lokalnog restorana. Stefan je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini - navodi se u saopštenju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading