ODJEDNOM JE NEKO POČEO DA PUCA Mali Stefan o zverskom zločinu kod Štrpca: "Nisam se mnogo uplašio!"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Zajedno sa Stefanom ranjen je i Miloš Stojanović (21) koji je, takođe, pogođen u ruku. Na sreću, obojica su van životne opasnosti i uspešno se oporavljaju u bolnici. Stefanu je otac ostavio mobilni telefon u bolnici kako bi mu brže prošli dani oporavka.

Njegov naivni, neiskvareni, ali i nepokolebljivi osmeh "preko telefonske žice" budi nadu da bi brzo mogao da zaboravi sve traume koje je doživeo na Badnji dan.

Pitanja nije trebalo postavljati, ali ni prisećati se jezivog incidenta na putu u Gotovuši kod Štrpca.

- Vraćali smo se putem i slikali kad je odjednom neko iz automobila počeo da puca. Nisam video ko je ni iz kojeg automobila - kaže Stefan za "Blic".

Neustrašivo kaže i da se nije mnogo uplašio.

Na sreću, i njegov rođak Miloš Stojanović (21) uspešno se oporavlja nakon ranjavanja.

ODJEDNOM JE NEKO POČEO DA PUCA Mali Stefan o zverskom zločinu kod Štrpca:

 

 

- Išli smo po Badnjak kao i svake godine. Izašli smo na put da se slikamo, posle slikanja naišao je auto, ne znam koji, ispalio je metak, pogođen sam u ruku. Verovatno se radi o Albancima, nismo još sigurni. Odmah su pobegli posle pucnjave, nestali su - ispričao je juče za Kosovo online Miloš.

Podsećanja radi, osumnjičenog napadača Kosovska policija juče je uhapsila, a napad na dvojicu srpskih mladića okarakterisala je kao "ubistvo u pokušaju".

Nažalost, noćas je i u selu Klokot na Kosovu i Metohiji došlo do incidenta, kada je grupa Albanaca napala i pretukla srpskog mladića koji se kući vraćao sa božićne liturgije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading