OLOŠI! Kurtijeva banda podmeće lažne vesti huškajući Srbe na Srbe
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Pred očima sveta dešava se teror nad jednim malim narodom, ali velikim ljudima, teror nad Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji, teror nad kojim su svi nemi i slepi i zbog toga premijer privremenih prištinskih institucija zajedno sa svojim uniformisanim banditima nastavlja u istom smeru.

Koliko je sve otišlo daleko i pokazuje najnovija vest, a to je da tzv. kosovska policija istražuje navode prištinskih medija da kriminalne strukture na severu otimaju građane srpske nacionalnosti!

Pozivajući se na „pouzdane izvore“ KosovaPress je juče u dva navrata izveštavala o tome da su prvo četiri, a potom još dve osobe iz srpske zajednice navodno kidnapovane.

U prvom tekstu ovaj medij je objavio inicijale četiri osobe, navodeći da je jedna od njih kidnapovana u Sočanici, a druga u Leposaviću od strane maskiranih lica, te da su potom u crnim džipovima „odmah poslati u Srbiju“.

Isti medij je potom izvestio i da su navodno kidnapovane dve žene, takođe Srpkinje.

Brže-bolje tzv. kosovska policija odgovorila je na upit KoSSev-a o medijskim izveštajima, navodeći da sa ozbiljnošću pristupaju ispitivanju ovih navoda.

To je ista ona policija kojom rukovodi terorista Kurti, a koja je pre dve nedelje uhapsila za izmišljen zločin Srbina Dejana Pantića i o kome porodica ne zna ništa, ni gde je, ni kako je.

Isti jurišnici koji su uhapsili i Slađana Trajkovića na isti način, kao i Miljana Adžića.

Sada, kako bi skrenuli pažnju sa svojih zlodela i zuluma, pokušavaju da okrenu priču i da nahuškaju Srbe na Srbe, da ih sukobe izmišljajući otete ljude koji su “poslati u Srbiju”, i na taj način podmećući lažne vesti.

Ovakvo ponašanje, kako što nije ni ranije naišlo na osudu Zapada i međunarodne zajednice, neće ni sada. Ali ono što je važno jeste da su Srbi prozreli namere Kurtijevaca i da će ostati ujedinjeni kao nikad pre.

Podsetimo, Krizni štab srpskog naroda sa Kosova i Metohije pozvao je sunarodnike na protest danas u 12 časova u Rudaru, zbog najnovijih pretnji premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, kao i zbog podrške Nemačke njegovim namerama.

– Zbog najnovijih pretnji Aljbina Kurtija koji je pozvao na nestanak srpskog naroda i na ubijanje Srba na barikadama, kao i zbog direktne podrške Kurtiju od strane nemačkog ambasadora u Prištini Jorna Rodea koji se drznuo da postavlja ultimatume i rokove za uklanjanje barikada i stao na stranu Kurtijevog terora i nasilja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading