I ALBANCI PRIZNALI Izbori na severu KiM nelegitimni!
Alo.rs

Prema njegovim rečima, čak i ako neko od Albanaca bude izabran, rukovođenje će biti teško, jer je većina srpske zajednice, a malo Albanaca.

– Nakon reakcije poslaničke grupe Srpske liste i izlasku iz institucija mi smo raspisali izbore na severu, ali teško ih je održati sa 400-500 Albanaca koji tamo glasaju. Koga će oni voditi? – istakao je Haljiti za Info magazin.

ALBANCI NE ZNAJU KAD JE DOSTA! "Podnećemo zahtev za članstvo u Unesku"

Podsetimo, u južnoj srpskoj pokrajini terorista i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti svakodnevno maltretira Srbe na KiM. Nakon što je pogazio Briselski sporazum i sve dogovore i pravila, Srbi su bili prinuđeni da izađu iz prištinskih institucija, ali poslanici Srpske liste, kako bi zaštitili moguću zloupotrebu, verifikovali su svoja poslanička mesta.

Ipak, to ne sprečava teroristu Kurtija da na mesto ministra postavi podobnog Srbina Nenada Rašića, kao i da ogranizuje izbore na KiM, koji su protiv svakog pravila. Ipak, iz Haljitijeve izjave vidimo da su i Albanci svesni da su izbori na Severu neodrživi i nelegitimni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading