HVALA BOGU DA JE ŽIV I DA DOLAZI! Sestra Nikole Nedeljkovića: Dobili smo veliku pomoć Kancelarije za KiM
Foto: Alo.rs

Nikolina sestra ističe da i neće biti velikog slavlja, već u krugu porodice jer je počeo veliki post, ali i da je sada najbitnije da se njen brat vrati "studijama i poslu".

"Trebaće mu neko vreme da se privikne, ali sigurno će ga drugari čekati, stižu mi neprekidno poruke od njih. Trudićemo se da to bude u krugu porodice, počeo je veliki post, bitno da svi budemo zajedno", kaže Marija.

PLAČU U PRIŠTINI Slabi smo, moramo da formiramo ZSO!

O tome šta je zadesilo njenu porodicu 28. juna, kada je Nikola uhapšen od strane kosovske policije, Marija kaže da "bira da gleda s vedrije strane".

"Hvala Bogu da je živ i zdrav, da izađe stabilan šta drugo da kažem. Otišao je da kaže ovo je moja zemlja, ovo je moja zastava, niko ne bi trebalo da završi u zatvoru zbog toga, ne daj Bože bilo kome da se to ponovi".

O pomoći koju su imali tokom prethodnih meseci, Nikolina sestra ističe pre svega pomoć Kancelarije za KiM.

"Imali smo svu moguću pomoć, dolazio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, kao i ljudi iz kancelarije, pokrili su sve pravne troškove, pomagali kada su mama i tata išli da ga obiđu. Zaista nemam reči, hvala im od srca. Dolazila je i premijerka Brnabić, imali smo podršku", rekla je Marija. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading