KONZERVATIVNI POKRET NAŠI Rada Trajković je političko krilo UČK - njen jedini interes je služenje lažnoj državi Kosovo
Foto: Alo/Printscreen

Konzervativni pokret NAŠI u svom saopštenju za javnost navodi da je Rada Trajković predsednica fantomskog Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohija još jednom pokazala da je njen jedini interes kako će služiti administraciji lažne države „Kosovo“, a protiv interesa sopstvenog naroda na KiM.

KURTI NAŠAO „SVOG SRBINA“, POSTAVIO RAŠIĆA ZA MINISTRA Prištinski samozvani premijer ponovo prekršio sve moguće propise

Lažna država Kosovo je ništa drugo nego produkt terorističke UČK, a Rada Trajković je njeno političko krilo koje je zaduženo za lobiranje za nezavisnost  južne srpske pokrajine, pa zato i ne treba da nas čudi njen ulazak u vladu osuđenog teroriste Aljbina Kurtija.

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić i Rada Trajković ušli su u vladu lažne države Kosovo i za to su nagrađeni mestima  ministra za zajednice i povratak u kosovskoj vladi i mestom savetnice ministra.

Ovaj dvojac koji će služiti isključivo za lobiranje nezavisnosti Kosova i simuliranjem demokratije i poštovanja ljudskih prava od strane Kurtijeve UČK vlade, su primer kako se radi protiv sopstvenog naroda i države, navedeno je u saopštenju Konzervativnog pokreta NAŠI.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Sveto

02.12.2022 12:06

Što im ne zabranite ulazak u srbiju .što joj ne blokirate srestva i imovinu. Što ihna kraju ne uhapsite čim dodju u srbiju

SRPKINJA

02.12.2022 12:37

Napravila je vile po Beogradu od izdajnickih para.Nije mi jasno zasto je beogradjani ne izbace iz Beograda i oduzmu joj se vile koje je izdajom stekla.

MUJO

02.12.2022 16:26

Nisu mi jasne te pate da bi neko radio protiv svog naroda i države,gde će ti duša ako je uopšte imaš, kako možeš mirno da uživaš u Srbiji.

Divna

05.12.2022 09:53

G,da Radu placaju od prodaje Srpskih prodatih organa.Njoj nije mesto na Vracaru ,neka kupi Stan u Albaniji .Zaista NEMA sta da trazi u Beogradu.