PETKOVIĆ ODBRUSIO PONOŠU: Devet zemalja je povuklo priznanje takozvanog Kosova, ali on je uvek bio za Srbiju koja posrće i kleči!
Tanjug/Strahinja Aćimović

Nato general Zdravko Ponoš slika je i prilika one narodne "Vuk dlaku menja, ali ćud nikad" pa bi mu i dan danas bilo draže da Srbija posrće i kleči pred stranim ambasadorima, umesto što ponosno i postojano stoji na putu odbrane nacionalnih interesa i državnog integriteta. 

I upravo je to ono što Ponoš ne može da oprosti Aleksandru Vučiću, snažnu,  ponosnu, naprednu i samostalnu Srbiju koja brani svoje Кosovo i Metohiju i naš narod u pokrajini onako kako to bivši režim nikada nije ni znao ni želeo. 

BRUKA I SRAMOTA JALOVE POLITIKE Petković otkrio šta se krije iza napada na Vučića

Zato Ponošu smeta što je jos devet zemalja povuklo priznanje takozvanog Кosova, jer bi mu draže bilo da međunarodni semafor pokazuje rezultat na stranu Prištine, jer oduvek sa strane kibicuje i navija za one koji Srbiji ne žele dobro. 

Najbolji odgovor na takav njegov stav biće još ekonomski snažnija Srbija, međunarodno priznata i uvažavana i još ubedljivija podrška naroda Aleksandru Vučiću. I to ni Ponoševa zavist, ni strane agenture neće moći da promene jer narod najbolje zna!

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pavle

21.09.2022 18:16

Bravo Petkovicu za istinu koju si rekao