JOŠ JEDNO SILOVANJE NA KIM Napastvovana devojka od 18 godina
Alo/ Dejan Briza

Devojka od 18 godina seksualno je zlostavljana u Uroševcu, a osumnjičenom muškarcu starosti 44 godine biće određen pritvor, potvrđeno je danas iz tužilaštva u tom gradu.

Glavni tužilac u Uroševcu Šukri Jašari naveo je da je osumnjičenom muškarcu određeno zadržavanje do 48 sati, a da se tokom dana očekuje podnošenje zahteva za određivanje pritvora.

Osumnjičeni, koji ima kriminalnu prošlost, uhapšen je juče i odlukom tužioca određen mu je pritvor od 48 sati, rekao je Jašari.

Ovo je još jedan slučaj silovanja koji se u poslednje vreme desio na Kosovu i Metohiji. Maloletna osoba je pre sedam dana prijavila silovanje policiji u Istoku, a osumnjičena osoba je uhapšena i određen joj je pritvor.

Portparol policije za region Peći Fadil Gaši izjavio je tada da se slučaj silovanja dogodio 9. avgusta ove godine u opštini Istok, a da žrtva nije prijavila incident ranije zbog straha.

Osnovno tužilaštvo u Peći je istog dana saopštilo da je u Klini uhapšena osoba zbog sumnje da je silovala maloletnicu. U Prištini je krajem avgusta prijavljeno silovanje maloletnice od 11 godina, a uhapšeno je više osoba umešanih u silovanje.

Gnjilane: Dvojica muškaraca silovala devojčicu! - Alo.rs

Silovali devojčicu (11) i primoravali je na pružanje se*sualnih usluga - Alo.rs

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

Komentari (0)

Loading