Petković: Uzalud se Kurti snima a Svečlja slika, neće sakriti energetski kopals na KiM
Tanjug/Strahinja Aćimović

Upravo da bi sakrio katastrofalno stanje po pitanju energetike, Kurti na dan početka sprovođenja dogovora nastavlja da preti ukidanjem KM registrarskih tablica. Poručujem Kurtiju da kao što smo sačuvali srpske lične karte na Kosovu i Metohiji, izborićemo se i za KM registarske tablice.

Više ni Albanci ne nasedaju na Kurtijevu antisrpsku histeriju kojom bi da prikrije svoje nesposobno rukovođenje energetskom krizom, zato što ljudi na Kosovu i Metohiji žele da imaju struju na pragu grejne sezone.

Obilaskom administrativnih prelaza Svečlja je mogao da pročita i disklejmer koji mu jasno stavlja do znanja da od tzv. kosovske "državnosti" nema ni slova, niti će je ikad biti, tako da je sa Brnjaka Svečlja poneo lekciju po koju je došao.

Zato neka Kurti i Svečlja ne pokušavaju da treniraju mišiće na severu Kosova i Metohije jer time samo pokazuju koliko su im snage skromne, a dometi još manji. Posebno u kontekstu pokušaja Prištine da kriminalizacije sever, preteći bez osnova, dokaza i argumenata hapšenjem potredsednika Srpske liste Milana Radoičića. Ako je mislio Svečlja da će na taj način da uplaši Srbe, grdno se prevario.

Dok se Priština grčevito trudi da sakrije svoje loše rezultate i smišlja pakosti, u Beogradu se danas, u okviru inicijative "Otvorenog Balkana" otvara najveća vinska manifestacija u ovom delu Evrope kojom pokazujemo vrednosti saradnje, ekonomskog povezivanja, a to su u Prištini nepoznate reči.

Komentari (0)

Loading