POSLE ALBANACA STIGLI I AMERIKANCI! KFOR na dva punkta, evo šta se trenutno dešava na severu KiM!
Alo.rs/M.J.

Američki pripadnici Kfora su stacionirani na dva punkta u opštini Leposavić. Desetak vojnika oko oklopnih vozila legitimisalis u putnike.

Tokom dana na putnom pravcu koji vodi od Severne Mitrovice do administrativnog prelaza Jarinje saobraćaj je pojačanog intenziteta, a tokom naše vožnje ovim magistralnim pravcem vide se automobili različitih registarskih oznaka, piše Kosovo online.

POD PUNOM RATNOM OPREMOM Specijalci lažne države stigli na Jarinje

Meštani kojima se kuće nalaze u blizini punkta Kfora kažu da se osećaju mnogo bezbednije od kada su vojnici tu, i ističu da je bolje da je Kfor prisutan nego da se tu nalaze prištinski specijalci, u koje "nemaju nimalo poverenja“.

Nekoliko kilometara od ovog punkta vrše se radovi na proširenju puta, gde je pojačano prisustvo specijalaca kosovske policije.

Iz kosovske policije su ranije isticali da se radi na poboljšanju infrastrukture u blizini administrativnih prelaza. Proširuju put i postavljaju "ležeće policajce“.

Pored nekoliko kontejnara, u kojima su improvizovane kancelarije kosovske policije, parkirana su tri oklopna vozila i oko njih su raspoređeni naoružani policajci. Ograničenje brzine u ovoj zoni je 30 km/h.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
rwrwdw

31.08.2022 22:25

svi znamo sta je cilj i jednih i drugih... nije sigurno nista u srpskom interesu....

Aca

31.08.2022 23:16

Ako su dosli Americki vojnica dobro nam se ne pise