KURTIJEVA TERORISTIČKA "POLICIJA" NA SEVERU KOSOVA Pretresaju vozila uz duge cevi i poruku "vidimo se za mesec dana"
M.J.

Prema rečima građana koji su bili zaustavljeni policija je zaustaviljala vozila, tražila od svih putnika da izađu iz automobila, a zatim pretresala kompletan auto i dokumenta putnika.

Jedan od vozača kaže da mu nije bilo svejedno kada je naišao na nekoliko oklopnih vozila oko kojih je bilo dvadesetak pripadnika Specijalne policije.

Kasnije je naišao na drugu patrolu koja je zaustavljala i pretresala vozila.

"Tokom pretresa pet policajaca nas je držalo na nišanu, dok je jedan pretresao vozila. Policajci su pitali da li imamo nešto ilegalno  i nakon pretresa koji je trajao 10 do 15 minuta vratili su nam dokumenta i mogli smo da nastavimo put", rekao nam je jedan od vozača čije je vozilo bilo pretreseno.

Nakon pretresa na nekoliko kilometara dalje bila je još jedna patrola sa dva oklopna vozila.

Kako nam je istakao sagovornik oni nisu zaustavljali vozila, ali je bilo primetno da oko vozila stoje naoružani policajci.

"Iskreno uplašio sam se iako znam da mi je vozilo ispravno i da nemam nikakvih problema sa zakonom, ali same puške uperene u nas... Nije mi lako, verujte mi", rekao je on uz molbu da ne objavljujemo njegov identitet.

Portalu Kosovo onlajn građani javljaju da večeras Specijalne jedinice zaustavljaju i vozila na Dudinom kršu kod mosta koji povezuje Severnu Mitrovicu sa regionalnim putem Priština-Raška i da vrše identičnu pretragu kao i jedinice u Zubinom Potoku.

Svakom vozaču kod Dudinog krša specijalci su na kraju pretresa poručili "Vidimo se za mesec dana".

Veliki broj policajaca primetan je i u Leposaviću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
jaa

03.08.2022 00:09

Samo polako siptari nicija nije do zore ...ima d a bjezite ko zecevi zajedno s a kforom,samo polako ...