SMEJU MU SE SVI REDOM Kurti brutalno ponižen u Americi
EPA

Kako podsećaju prištinski mediji, iz Kurtijevog kabineta je najavljivano da će se sastati sa brojnim zvaničnicima, predstavnicima albanske zajednice i predstavnicima organizacija.

On je sa Olbrajt razgovarao o programu "Kompakt" koji se odnosi na energetski sistem Kosova i čija se realizacija uskoro očekuje i čija je vrednost preko 200 miliona evra.

SKUPŠTINA SE IZJASNILA O OBAVEZNOM VOJNOM ROKU Alo! anketirao vlast i opoziciju o predlogu predsednika Srbije

Kako se navodi, on je na posetu SAD čekao skoro pola godine.

Kurti je posetu SAD započeo u petak, a boravak je produžio zbog predavanja koje bi 14. maja trebalo da održi na Univerzitetu DePol u Čikagu u organizaciji Odeljenja za albanske studije.

Poslanik Samoopredeljenja Adnan Rustemi rekao je da će Kurti u SAD imati brojne političke i ekonomske sastanke i da zlonamerni komentari ne znače ništa, prenosi Reporteri.

"Ne znam tačnu agendu sastanaka, ali svaki dan će imati sastanke. Radi se o ekonomskim i političkim sastancima", rekao je Rustemi za T7.

Od tih sastanaka na kraju nije bilo ništa...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Denny

10.05.2022 15:19

E bas "jak" koledz da drzi predavanje. Tamo ide svako ko hoce nesto da zavrsi malo vise od srednje skole. Naravno, svi prolaze, pa i on da odrzi predavanje. Ha,ha,ha

Selektor

10.05.2022 16:22

Čudna neka sorta Prištinski Trepavičar (kratodlaki) !!!

Boba

10.05.2022 16:50

Ma mi odavno a sada i celi svet zna da je ovaj nenormalan, izgleda jedino kosovari to ne svataju, valjda ce jednom i njima da svane pa da svate i izaberu normalnog da ih vodi i da ume da se sa njim normalno razgovara ( da je Rugoba ziv, mozda bi i moglo)

Balkan

10.05.2022 21:21

Olbrajt, da nije u rodu sa g-djom Olbrajt i cini mi se da se radi o poslu koji g-dja Olbrajt je zapocela na KiM odmah po zavrsetku i potpisivanju da ne kazem proglasenju i da se radilo o energetskom paketu ili tome slicno, ako gresim izvinjenje. Ziveli

Srbin

11.05.2022 20:06

Kurti mora prvo osnovnu skolu da zavrsi,verovatno je zbog toga bio u Americi,cifse none nemaju skole samo vrtice.