PETKOVIĆ ČESTITAO USKRS Mir, sreća i blagostanje neka ispune dom vernika
Tanjug

Petković je u čestitki poželeo da predstojeći praznik "unese mir, sreću i blagostanje u domove vernika i osnaži našu veru u suštinske duhovne vrednosti zajedništva, uzajamnog poverenja i razumevanja".

"Dan Hristovog vaskrsenja je Praznik koji nam donosi vekovnu nadu i radost i koji nas neprestano inspiriše na dobra i plemenita dela. Svojim stradanjenjem na krstu, Hristos je spasio ljudski rod i otvorio nam mogućnost za duboko poimanje istine novog rađanja, sa kojom uvek i iznova vaskrsavaju naša vera, ljubav i snaga", naveo je Petković.

"Univerzalne, svevremenske civilizacijske vrednosti koje simbolizuje Uskrs, u svoj svojoj veličini i značenju, utkane su u međunacionalni sklad i suživot ljudi različitih vera i nacija u Republici Srbiji. Ti i takvi odnosi najbolji su odgovor na savremene izazove sa kojima se danas suočava vasceli svet i izvor su naše snage u borbi za bolju i sigurniju budućnost svih naših građana", napisao je direktor Kancelarije za KiM.

PALA MUVA NA MEDVEDA Petković: Vučić pogodio u metu kada je govorio o prištinskim političarima


"Vama lično Vaša Preuzvišenosti želim radost i blagoslov u svakom Vašem delovanju, a pre svega dobro zdravlje i duhovni mir. Neka je Srećan i blagosloven Uskrs!", naveo je Petković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading