SKANDAL NEZAPAMĆENIH RAZMERA Petković: Smena Stevanovićeve direktni politički revanšizam!
Kancelarija za Kosovo i Metohiju

 

"Ovim potezom Kurti je zagazio u novu eru političkog nasilja i obespravljivanja Srba i pokazao da na čelnim mestima u institucijama koja pripadaju srpskom narodu želi da vidi poslušnike, a ne ljude od integriteta kakva je gospođa Stevanović", naveo je Petković u saopštenju.


Ljiljana Stevanović je, kaže, prihvatila da obavlja posao predsednice Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici zato što ju je Srbija pozvala i zamolila, a ne na svoju ruku.

Petković ukazuje da je u fokusu sastanka i razgovora Srba sa Kosova i Metohije i predsednika Vučića bilo je kršenje osnovnih ljudskih i građanskih prava Srba sa KiM i nastojanja kako da sačuvamo mir i stabilnost.

"Međutim, najnoviji Kurtijevi potezi direktno destabilišu situaciju na terenu i ugrožavaju teško stečeni mir i pokazuju da mu je namera da poništi sve sporazume i zatre svaki trag srpskog naroda na KiM", nmaglasio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Pratite nas i na Telegramu



"Kurtijevo nasilje neće uspeti, jer ćemo mi nastaviti da čuvamo mir i stabilnost, ali nikada nećemo dozvoliti da naš narod bude progonjen i maltretiran samo zato što je uz svoju državu Srbiju. Predsednik Aleksandar Vučić i država Srbija nastaviće da snažno i odlučno budu uz svoj narod na KiM". zaključjo je Petković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading