PETKOVIĆ: Predsednik Vučić je najveća brana nezavisnosti Kosova i zato je smetnja Kurtiju, Ponošu i Đilasu
Alo

U glavnom tekstu povodom 17. februara kroz usta nekakvog kosovskog analitičara, Đilas i Ponoš hvale Aljbina Kurtija kao "najprogresivnijeg političara na tlu moderne Evrope", kod koga su manjinska prava Srba najzaštićenija, dok je Aleksandar Vučić ocrnjen na sve moguće načine.

Sada je jasno zašto je Ponoš rado viđen gost kod Aljbina Kurtija i zbog čega tokom svoje ekskurzije na KiM nije smeo da pomene ni 150 napada na Srbe, metak u Srećka Sofronijevića, prebijanje Nikole Perića ni Ranka Bacića, zbog čega nije osudio nijedan jedini napad na Srbe u pokrajini.

DA SE KURTI PITA, NI SRBA NE BI BILO NA KOSOVU Petković reagovao na pretnje Prištine da se ne dozvole SRPSKI izbori!

Jasno je da je za Kurtija, Ponoša i Đilasa Aleksandar Vučić najveća smetnja i problem, jer se bori da rešava probleme Srba na KiM, jer se bori da sačuva mir i stabilnost, jer ulaže milione u srpske sredine na Kosovu i Metohiji, jer uživa podršku 99 odsto Srba u našoj južnoj pokrajini i jer je najveća brana nezavisnosti takozvanog Kosova.

Zato nema sumnje da će napadi na predsednika Vučića iz svih centara moći biti još snažniji i prljaviji tokom predstojeće kampanje, udruženi i iz Prištine i opozicionih krugova u Beogradu, ali će zato i odgovor građana Srbije biti još snažnija podrška predsedniku Vučiću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading