VERICA PRETRPELA ŠOK OD SUZAVCA KOJI JE ROSU BACIO Oglasio se i njen muž: Ništa nismo videli od dima, moja žena nije izdržala (VIDEO)
Alo

Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povređen Srećko Sofronijević, bitno je juče uticala i na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili veliku količinu suzavca i šok bombi.

Nikola Đelić, suprug preminule Vere, tvrdi da je njegova supruga pretrpela šok kada su ROSU bacali šok bombe u dvorištu, kao i da je Verica preminula od tih posledica.

VERICA PRETRPELA ŠOK OD SUZAVCA KOJI JE ROSU BACIO Oglasio se i njen muž: Ništa nismo videli od dima, moja žena nije izdržala (VIDEO)

M.J.

 

- Miris od šok bombe i suzavca, zatvorio sam prozor i izašao u dvorište. Kola su mi bila na 3-4 metara od stana, ali nisam mogao da ih vidim od dima suzavca. Ušao sam u kuću, a prvo sam uzeo dva mokra peškira za ženu i sebe. Ja sam izdržao, a moja žena je u 5 sati ispustila dušu.

Đelić je rekao da je njihovo dvorište bilo kao ratna zona, kao i dima od suzavca i šok bombi.

- Naoružani policajci su bili na 10 metara od kuće, bilo ih je oko 15. Sukobili su se sa omladincima iz Zvečana, Mitrovice. Nisam video najbolje, ali je verovatno bilo sukoba između njih. Ništa se nije videlo od suzavca - rekao je muž Verice Đelić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading