KURTI OSOKOLJEN "SRPSKOM OPOZICIJOM": Kad mogu đilasovci protiv Srba o genocidu, može i on...
EPA

Privremeni kosovski premijer Aljbin Kurti kazao je da su "grobovi u Rezali dokaz srpskog genocida na Kosovu".

On je rekao danas da je otkriće posmrtnih ostataka žrtava iz Rezale kod Srbice i njhovo sahranjivanje dokaz "genocida koji je Srbija počinila na Kosovu", prenosi Koha.

"Danas, 22 i po godine nakon strašnog dana, žrtve se vraćaju da počivaju na svojoj zemlji. Ovi grobovi su istina, dokazi o srpskom genocidu na Kosovu. Danas smo zajedno da odamo počast kosovskim mučenicima. Nećemo stati dok pravda ne bude zadovoljena", kaže Kurti. 

Očigledno je da su izjave premijera samoproglašenog Kosova postale sve smelije od kada su ga osokolili i praktično, podržali svojim stavovima Dragan Đilas i njegove saradnice Marinika Tepić.

Oni, po potrebi, u zavisnosti od publike, ili decidirano tvrde da je Srbija, odnosno njen narod, genocidan, ili, pak, ćute kada su u prilici da takve neistine negiraju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

09.10.2021 20:27

Марш бре хокштаплери шиптарски заједно са пропалом опозицијом у Србији, која користи љигаве и одвратне потезе против државе у којој живе!!! Марш бре срам вас било будалетине са прасећом главом и пилећим мозгом марш бре. ЖИВЕЛА СРБИЈА И СВИ СРБИ ЖИВЕЛИ. НАЈБОЉИ СМО НАЈБОЉИ.