Ana Brnabić
Foto: Printscreen/Alo!

Iako je svakom gledaocu jasno da je jedini cilj novinarke Šolakove televizije da isprovocira predsednicu parlamenta svojim bahatim upadicama, konstantnim prekidanjem i razgovorom bez imalo poštovanja, Brnabić ju je drugi put zaredom ove noći razmontirala argumentima.

Na zahtev Tatalović da se Brnabić izvini za samo njoj znanu stvar, Brnabić je precizirala šta je to što ona i njena televizija rade.

„Vi podržavate one koji biju narod po ulicama i pozivate na tenzije u društvu“, započela je Brnabić i nastavila:

„Vi ste ti koji izazivaju tenzije u društvu. Vi ste ti koji pozivaju na nasilje u društvu. Vi ste ti koji plasiraju lažne vesti. Vi ste ti koji plasiraju poluinformacije. I to se prouzrokuje to da mi u društvu imamo nestabilnosti ne zbog politike, nego zato što neko laže narod“, odgovorila je predsednica skupštine.

Onda je Žaklina Tatalović po ko zna koji put pokazala svoju nepristojnost načinom ophođenja prema sagovorniku, kada ju je pitala „a vi ne lažete narod“, na šta je Brnabić zakucala odgovorom:

„Mi nikada nismo lagali narod i nikada nećemo lagati narod. Ne targetiramo nikoga.“

U razgovoru punom konstantnog upadanja u reč i neprimerenog obraćanja dotične novinarke, očigledno zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom, Žaklina je ostala potpuno bez argumenata kada je upitana da li je ona osudila nasilje nad aktivistima SNS-a.

„Da li ste vi osudili nasilje dnas na aktivistima Srpske napredne stranke? Vi ste danas pozivali na nasilje. Danas, kada ste pričali o paralelnim biračkim spiskovima koji ne postoje. Danas, kada ste pričali da su nezakoniit kol centri koji nisu nezakoniti“, rekla je Brnabić i rešila da više ne učestvuje u performansu Šolakove novinarke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Crnacokolada037

02.06.2024 23:42

Opozicija je jedina koja pravi nasilje!

petar

02.06.2024 23:44

Žaklina Tatalović se prema sagovorniku ophodi nepristojno i bahato.

petar

02.06.2024 23:48

Tatalović Žaklina poziva na nasilje i stvara tenzije u društvu

petar

02.06.2024 23:50

Nepristojno ponašanje Žakline Tatalović.