PUPS
Foto: Printscreen/Foto: Risto Kostov

„Juče i danas imali smo iskrene i prijateljske susrete s građanima Beograda. Te razgovore o svakodnevnim životnim problemima danas, kao i o Beogradu sutra, nastaviće PUPS-ovi novoizabrani odbornici u Skupštini Grada Beograda. A delovaće odlučno da zahtevi Beograđana budu ispunjeni. Sa čvrstom verom u pobedu 2. juna!“, izjavili su Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a i kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“ i prof. dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a i predsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd, prilikom susreta s građanima prestonice Srbije. Na Trgu Republike okupio se ogroman broj ljudi – i mladi i stariji.

U predizbornoj akciji PUPS-a, koja je nastavak višegodišnje akcije „Prolećni vikendi s Beograđanima“, aktivisti PUPS-a u svih 17 beogradskih opština imali su iskrene susrete s građanima, počev od najstrožijeg centra do najudaljenijih gradskih opština.

U razgovorima s građanima Novog Beograda, Rakovice, Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Palilule, Savskog venca, Starog grada, Čukarice, Surčina... učestvovali su i potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić i Risto Kostov, koordinator aktivnosti za Grad Beograd Mira Jovanović i član Izvršnog odbora Snežana Petrović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading