Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane
Foto: Alo/Alo

"Navešću vam tri razloga zašto treba da se glasa za listu Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane", rekao je Ljajić.

"Prvo vrlo sebično, mi smo na toj listi, naša stranka je na to je na toj listi, naša pobeda znaci i vece ucesce nase stranke u izvrsnoj vlasti i Vladi. Pobeda naše liste znači nove investicije i na kraju krajeva vi glasate za našeg narodnog poslanika", rekao je.

"Drugi razlog Vučić je uradio u Pazaru sve što je obečao i vise od toga, i najmanje sto mozemo da uradimo jeste da se zahvakimo tom coveku za sve projekte koji su realizovani i glasanjem ta Vučića i ovu listu glaate za nove projekte, nove kulturne ustanove i institucije

"Mi ne prodajemo maglu, ovi drugi nude kamione, avione, mi nudimo puteve, nove skole nove institucije koje će Novi Pazar otvoriti, vi glasate za stvari koje se dešavaju sad, za mesec dana ili dva meseca", dodao je.

"Treći razlog. Dolaze političari iz opozicije koji posećuju Novi Pazar jedu ratluk i piju kafu, hvale mantije, ćevape. Došli su za glasove a dobiće ništa. Isto kao da se kompćamo odpozadi i misle da smo mi neka niža vrsta. Mi smo 10 puta pametniji od njih, nismo ludi da glasamo za gubitnike. Više puta je Vučić dolazio u Pazar nego svi oni zajedno a garantujem da mnogi ne bi znali da dođu u Pazar bez navigacije.

"I četvrti. Zamislite da izgubilo kakva bi ta Vlada bila. To bi bilo loše za zemlju i za nas, i takav eksperiment nam ne treba. Nemojte da dozvolimo nikakve eskperimente na živim ljudima i sudbinama budućim generacijama", istakao je.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Zoka

12.12.2023 18:55

Srbija nece stati nikad na čelu sa Vučicem. Narod ce mu dati maksimalnu podršku.

Alexandra

12.12.2023 19:50

Srbija ce pametno izabrati 17.decembra!Srbija nece stati!

Jovana

12.12.2023 19:50

Samo,sa Aleksandrom Vučićem,Srbija neće stati!

Joca

12.12.2023 21:51

Samo sa Vučićem Srbija neće stati i ide dalje za bolje sutra

Ljuba

12.12.2023 22:01

Srbija odgovorno glasa u nedelju, glasamo za SNS.

Mica

12.12.2023 22:02

Verujemo nasem Predsedniku i glasamo za njega, napred Srbija.

Mica

12.12.2023 22:07

Dok je nama Vucica, Srbija nece stati. Napred Predsednice.