Aleksandar Vučić
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

Predizborni skup održan je u Hali sportova u Kruševcu.

Prethodno, Vučić je obišao Službu za radiološku dijagnostiku Doma zdravlja u Kruševcu.

18:33 - Obraćanje Aleksandra Vučića

- I po ovako tmurnom danu vidite koliko nam je Srbija lepa - rekao je Vučić, podsećajući na svoj današnji obilazak novootvorene deonice autoputa.

Predsednik Srbije je zamolio da se spuste transparennti kako bi mogao da vidi okupljene ljude.

- Nigde ne može da bude manje od 50 posto za listu "Srbija ne sme da stane" - naglasio je predsednik Vučić.

On je ispričao kako je obišao manastir Đunis.

Aleksandar Vučić

Alo

 

- Tu je bio Vladika Arsenija, i Bata Gašić. Kaže Bata, sve priča kao da ja ne čujem, a namerno govori da bih sve čuo. Kaže Bata svešteniku jednom, e, a nije nam se dalo, uvek bili u Kruševcu oni koji nisu Rasinci. Da li je važno Moravac ili Rasinac, ne znam. E, ali zato nam nije urađeno... Kažem, Bato, posle Beogrda, Kruševac je dobio najviše proporcionalno para u Srbiji. A on kaže, vidi nova hala da se izgradi, a i bolnica. Rekoh, saglasan sam, mora da se modernizuje, moramo da ponudimo Kruševljanima nove sadržaje. Dom zdravlja smo renovirali, bolnica 40 miliona evra, možeš li da se setiš nečega što bi trebalo? Kanalizacije, puteva... Kaže, ne mogu, ali čim se nešto od ovoga uradi, odmah ću da se setim! Vidite, nikada nije dovoljno - ispričao je Vučić.

- Neverovatna je razlika između Kruševca danas i od pre 10 godina i ja sam neverovatno srećan zbog toga. Svakoga dana od stranaka iz bivšeg režima stigne neka nova izmišljotina ili uvreda. Neće da se bave planovima i programima, jer ih nemaju. Krenuli su da mi otac nije otac, da mi majka nije majka, sin nije sin. nastavili su da smo svi lopovi i ubice, jer su oni valjda svi prepošteni - kazao je Vučić.

- Nastavili su sa debatama. Pitaju ih za Kosmet, a oni pričaju o tome ko više mrzi Vučića - rekao je predsednik, u osvrtu na debatu opozicionih lidera.

- Kada ih pitate šta misle o sankcijama Rusiji, oni kažu da je tema kako oboriti Vučića. Prvo su pričali kako ću da uvedem sankcije Rusiji, pa kada nisam, onda su tražili da uvedem sankcije Rusiji! Prođe još godinu dana posle toga, i nema sankcija - ukazao je Vučić.

On je ukazao i na skandalozan snimak funkcionera SPS-a iz Blaca kojii je uvredljivo pevao o njemu.

- Sutradan u Đilasovim i Šolakovim novinama, "Vučićeve pretnje zbog pesme"! Pa se vi zapitate, je li moguće da neko u Srbiji misle da smo svi ludi, pa da mogu na taj način da nas obmanjuju. Njihov program je mržnja prema meni, prema narodu...

U toku obraćanja predsednika Vučića, nekome iz mase je izgleda pozlilo, pa je on zamolio da se osobi ukaže lekarska pomoć. Nakon kraćeg vremena utvrđeno je da je sve u redu.

- Izbori nisu igra, država nije igračka. Sećam se kada su zakatančene fabrike, ljudi se ne sećaju kako je vrednost dinara padala iz meseca u mesec, a danas je stabilnost postalo nešto normalno. Sve to bi nestalo preko noći - istakao je Vučić.

Aleksandar Vučić

Alo

 

- Libija ima 5 puta više nafte, zašto je kod njih tako? Zbog rukovodstva, zbog toga na koji način je vođena zemlja. Na to moramo da obratimo pažnju. Zato vas molim da budete ozbiljni i odgovorni i da donesete jedinu ispravnu odluku, a to je podrška listi "Srbija ne sme da stane". Neću da lažem da će uvek da cveta cveće i teče med i mleko. Ali, mogu da obećam da ću uvek da štitim vitalne nacionalne ineterse našeg naroda na KiM. Naš je posao da u narednom periodu obezbedimo da vi živite bolje. Da rastu penzije i plate. Penzije će morati da prate rast plata, sproveli smo najteže reforme, zato su nam finansije zdrave, i hvala penzionerima na svemu što su za Srbiju učinili, i zato ćemo znati da im uzvratimo. Te penzije moraće do kraja narednog mandata da budu najmanje 650 evra, prosečna plata najmanje 1.300 evra, već za 4 godine. A za te 4 godine vredno i marljivo da radimo - rekao je predsednik Vučić.

On je podsetio na nedavnu posetu porodici Vlajović iz Čačka, i ukazao na to da su izvesne greške napravljene, te da će u budućnosti morati da se obrati više pažnje na ljude.

Poslao je i posebnu poruku funkcionerima.

- Pustite tašnu, mašnu i sekretaricu. Siđite među ljude, poslušajte me po tom pitanju - apelovao je on.

- Vidite, kažu oni, pobeđuju sigurno, još tri ili pet posto pa nećemo moći da formiramo vladu. A mi kao da smo blesavi, da ne izlazimo u narod, pa ne znamo šta narod kaže pa nas to plaši. očekujem apsolutnu većinu, bez ikoga drugog, bez bilo koje druge stranke, 50 plus procenata u mandatima! Ja to kažem 10 dana pred izbore, a oni se smeju, videćemo ko će da se smeje posle izbora! - zagrmeo je Vučić.

Aleksandar Vučić

Alo

 

- Pa ja ću biti nezadovoljan ako ova lista ne bude imala apsolutnu većinu samostalno, bez socijalista, bez ikoga. To je jedini cilj. Pedeset odsto plus. Ja to kažem 10 dana pred izbore, a oni se smeju. Videćemo ko će se smejati za 10 dana. Srbija hoće napred, da brine o svojoj deci i budućnosti. Srbija hoće pobedu, i Kruševac hoće pobedu. I Varvarin, i Ćićevac, i Brus i Trstenik. Preko 50 odsto svuda u Rasinskom okrugu! Ionako među njima nema nikakve razlike, svi su za istog tajkuna - kazao je on.

Ističe da poštenu Srbiju nikada ne mogu da unize, i mogu da trguju procentima koliko god hoće.

- Dušu našeg naroda ne možete da kupite. Zato još 10 dana, u akciju, puni energije. Da narod i Srbija pobede 17. decembra. Srbija ne sme da stane!

- Sve najbolje želim vama i vašim porodicama. Živeo Kruševac, živela Srbija - zaključio je Vučić.

18:25 - Obraćanje Miloša Vučevića

- Kada imate snažno liderstvo, možete da postižete rezultate kakve narod očekuje. Zahvaljujući svima vama, ali uz snažnu dirigentsku palicu Aleksandra Vučića, Srbija je izdržala mnoge pritiske. Sve je, to naravno, pratila neprekidna borba za KiM. Otvorili smo 550.000 novi radnih mesta. Izgradili gotovo 500 km autoputa. Pogledajte koliko je fabrika otvoreno, pogledajte koliko je snažnija Vojska Srbije, pogledajte koliko rastu plate i penzije - rekao je Vučević, i dodao da je urađeno samo pola posla.

Aleksandar Vučić

Alo

 

On je naglasio da je 17. decembra izbor između nastavka razvoja Srbije i liste predvođene Draganom Đilasom.

- Sve može da padne u vodu ako ne budemo čuvali sve što smo uradili. Kada dođu palikuće, cela kuća može da izgori za par minuta. Srbija je naša kuća, i moramo birati odgovorne ljude, da ne bismo sve stavljali na kocku - kazao je predsednik SNS.

On kaže da na listi imate samo dve ponude - jedna je lista koju predstavlja Aleksandar Vučić, a da su sve druge podređene Draganu Đilasu.

- Svima komanduje, i zelenima i žutima, i desnici i levici, nemaju nikakve politike ni program, imaju samo želju da se dograbe daleko bogatijih kasa države i gradova i opština. Kasa koje ste vi napunili svojim radom. Znajući da su izbori sudbonosni, suštinski su i vrlo jasni i jednostavni - istakao je Vučević.

- Zato, 17. decembra svi na glasanje, idemo da pobedimo ubedljivo! Idemo da pobedimo za Srbiju, za sve njene građane, za sav srpski narod, i za njih neodgovorne i koji bi upropastili državu, i za njih moramo da odgovaramo. Siguran sam da će kruševac i rasina doneti ubedljivu pobedu, kao i cela Srbija. Jedna lista, jedan izbor, Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! Idemo u pobede!  - kazao je Vučević.

18:20 - Vučić stigao na skup

Publika je dolazak predsednika Srbije pozdravila gromoglasnim aplauzom.

18:18 - Obraćanje dr Andrijane Jovanović

Dr Andrijana Jovanović (26), jedan od najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta, pozdravila je sve prisutne.

Aleksandar Vučić

Alo

 

- Imam 26 godina, iz Leskovca sam. Zvanje doktora stekla sam na Medicinskom fakultetu u Nišu, na šta sam posebno ponosna. Dobila sam priliku da radim u svojoj zemlji, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i Vladi Republike Srbije. Moje kolege i ja, mi nećemo morati učiti norveški, nemački.  Mi ostajemo ovde - rekla je Jovanović.

Kaže da je ponosna na ovu državu, i da je niko nije pitao za koga će da glasa, već se vrednovao samo njen rad.

- Oduvek sam želela da se bavim zdravljem najmlađih pacijenata, i zato sam odabrala da budem dečiji hirurg. Ostajem u Srbiji da pomažem našoj deci. Tamo gde sada radim, u UKC u Nišu, imam sve uslove kao i moje kolege bilo gde u svetu. Tako je zahvaljujući višemilionskom ulaganju države. Veliko hvala državi Srbiji, Srbija ne sme da stane - zaključila je mlada doktorka.

18:11 - Obraćanje Milana Krkobabića

- Čuli smo sjajne najave za penzionere. Nalazimo se u Kruševcu, Lazarevom gradu, i običaj je da prvo pozdravimo najstaije širom Srbije, naše uvažene penzionere - počeo je Krkobabić.

Aleksandar Vučić

Alo

 

- Kakav bih ja bio predsednik PUPS-a, kada ne bih izneo osnovni stav da penzije prate plate. Penzija penzionisanog učitelja treba da raste kao i zarada njegovog aktivnogg kolege. Ni manje ni više, to je pošteno - kazao je on.

- Ovde u rasinskom okrugu dodeljeno je 50 kuća. prosek godina je manji od 30, a većina njih iz grada odlazi put sela. Postavlja se pitanje da li ćemo nastaviti. Kada sam razgovarao sa predsednikom, on je rekao: koliko god bude zahteva mladih u Srbiji da ostanu uselima ili iz gradova pređu na selo, toliko će biti novca, rekao je Aleksandar Vučić! - otkrio je Krkobabić.

- Pred nama su brojne liste. 17. nemojte da se zamarate, da ih listate. Lista broj 1 je naša lista. To od nas svih očekuje Republika Srbija. I zato, 17. decembra, lista broj jedan "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ja kažem i neće - podvukao je Krkobabić.

18:04 - Obraćanje dr Rade Joksimović Zmajkovski

- Stojim ovde ispred vas ponosno, zbog svega što je urađenom jer Srbija ne sme da stane. Verujem u vas, jer svaki čovek podjednako je bitan i važan. Verujem u život, zato sam izabrala da budme lekar. Zato sam izabrala da stanem uz ove ljude, uz vas dragi naprednjaci, uz vas poštovani predsedniče i uz našeg Batu Gašića - rekla je Joksimović.

Aleksandar Vučić

Alo

 

Izgrađene su nove bolnice, stigli su novi aparati, i mnogobrojna druga oprema, rekla je Joksimović Zmajkovski.

- Završen je i projekat za rekonstrukciju opšte bolnice u Kruševcu, koji je vredan 6.5 milijardi dinara, ceo jedan gradski budžet. Naravno, nastavlja se i trend proširenja kadrova, zapošljavanja lekara, medicinskih sestara i drugog osoblja. Nama je cilj da našim pacijentima omogućimo prevenciju i dobro lečenje. To je apsolutni imperativ za naše stanovništvo - kazala je doktorka.

Ona ističe da je suvišno i govoriti o putevima koji su izgrađeni, i o neprekidnoj borbi za opstanak našeg naroda na KiM.

Ona je pozvala okupljene da 17. decembra zaokruže složno listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Kaže da samo istinski heroji mogu da se uhvate u koštac sa aždajama, i da zato Srbija i Kruševac ne smeju da stanu.

18:00 - Skup je otvoren intoniranjem himne Republike Srbije "Bože pravde".

17:59 - Brojni državni zvaničnici prisustvuju skupu, a upravo su stigli ministri Miloš Vučević i Bratislav Gašić. Tu je i ministar Goran Vesić i predsednica Vlade Ana Brnabić.

17:00 - Iako skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" počinje tek u 18 časova, hala je već puna ljudi.

16.45 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Đunis, u blizini Kruševca.

 

 

Reč je o manastiru, koji se ubraja u najveće svetinje Srpske pravoslavne crkve.

- Posetio sam manastir Đunis. Ponosan sam na našu tradiciju i veru. Uliva mi dodatnu snagu - naveo je Vučić na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (82)

Loading
Kriss

07.12.2023 17:40

Drzava Srbija uz Vucica ide samo napred i u nove pobede

Iva

07.12.2023 17:43

Gde god da se pojavi Vučić ima veliku podrsku. To će se pokazati i na izborima.

Katarina

07.12.2023 17:46

Bez obzira na hladnocu,narod se okupio u velikom broju da da podrsku SNS-u!!!

Ana

07.12.2023 17:46

Ogroman broj ljudi u Krusevcu uvek ceka Predsednika Vucica.

Katarina

07.12.2023 17:47

Kruševac je svedok energičnog podrške Vučiću i listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'. Građani prepoznaju lidera koji se zalaže za bolji život i jaču Srbiju.

Ana

07.12.2023 17:47

Vucic ce sa gradjanima podeliti sve znacajne vesti u nasoj zemlji

Katarina

07.12.2023 17:48

Slika sa skupa govori da veliki broj građana podržava Vučića!

Katarina

07.12.2023 17:50

Veliki broj prisutnih gradjana u Kruševac je samo dokaz da su gradjani prepoznali sta je za njihov grad uradjeno,i da na najbolji nacin Vucicu iskazuju podrsku!

Katarina

07.12.2023 17:51

Uz ovakav docek i ovoliko ljudi Srbija moze samo da napreduje

Katarina

07.12.2023 17:51

Na svakom skupu SNS-a je odaziv gradjana veliki, sportske hale su uvek male da prime sve ljude koji dodju na skup.

Jelena

07.12.2023 17:51

Mnogo ljudi je doslo da pozdravi svog najboljeg predsednika.

Katarina

07.12.2023 17:52

Fotografije sa skupa u Kruševcu pokazuju da postoji očigledna podrška Vučiću i njegovoj listi. Ključno pitanje sada je kako će se ova podrška pretočiti u stvarne promene i poboljšanja za građane

Katarina

07.12.2023 17:52

Slike govore vise od reci narod u Kruševcu je rekao svoju rec!Srbija ne sme da stane!

Katarina

07.12.2023 17:53

Kruševac danas sija u punom sjaju I daje podrsku Vučiću I njegovom radu!

Katarina

07.12.2023 17:54

Predizborni skup u Kruševcu jasno pokazuje da postoji mobilizovana baza podrške za Vučića. Ključno pitanje je kako će se ova podrška pretočiti u konkretna rešenja i poboljšanja za građane

Katarina

07.12.2023 17:55

Drago mi je što vidim da se ovoliko ljudi okupilo u Kruševcu da pruži podršku Vučiću.

Katarina

07.12.2023 17:55

Вучић очигледно има огромну подршку.Не може да се мери ни са једном другом странком у Србији.Рад , туд и квалитет дају резултате и зато грађани подржавају свим срцем

Katarina

07.12.2023 17:56

Kruševac će pokazati kome građani Srbije veruju! To je lista Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane!

Katarina

07.12.2023 17:57

Skup predstavlja važnu političku manifestaciju koja će imati značajan uticaj na političku dinamiku u tom regionu.

Katarina

07.12.2023 17:57

Svojim pozrtvovanim radom, i svojom borbom za bolju Srbiju, Vucic je i zasluzio da ga veliki broj ljudi doceka.

Katarina

07.12.2023 17:58

Ovim velikim brojem okupljenih građana pokazuje se koliko su građani željni da Srbija nastavi da se razvija i stvara bolji život.

Katarina

07.12.2023 17:59

Ogroman broj ljudi je došao da podrži listu Srbija ne sme da stane, listu koja se svim silama bori za obezbeđivanje kvalitetnije, sigurnije i bolje budućnosti naše dece!

Katarina

07.12.2023 18:00

Srbija je drzava koja je stabilna i napredna zahvaljujuci Vucicu. Narod to zna da postoje zato je danas toliko ljudi u Kruševcu.

Katarina

07.12.2023 18:01

Veliki broj građana je došlo da pruži podršku Vučiću, jer podržavaju njegovu politiku koja vodi Srbiju ka novim uspesima

Katarina

07.12.2023 18:01

Ovaj ogroman broj ljudi je najbolji pokazatelj da narod želi da Srbija napreduje kao i da se podržava politika koju vodi Vučić.

Katarina

07.12.2023 18:02

Ovo je Srbija budućnosti, ovo je narod koji hoće zajedno sa Vučićem da se bori za mirnu i stabilnu budućnost.

Katarina

07.12.2023 18:04

Narod je dosao da podrzi odgovornu i posvecenu politiku Vucica

Katarina

07.12.2023 18:04

Ovo je slika ujedinjene Srbije danas u Kruševcu.

Deki

07.12.2023 18:05

Srbija ne sme da stane, ljudi su nasa snaga, svaka cast!

Vuk

07.12.2023 18:08

Puna hala tokom skupa ukazuje na političku mobilizaciju i interesovanje stanovnika Kruševca za aktuelne političke događaje, posebno u vezi sa predstavnicima liste "Srbija ne sme da stane".

Jovan

07.12.2023 18:09

Građani Kruševca očigledno su pokazali snažnu podršku listi "Srbija ne sme da stane" na skupu, što može ukazivati na značajan politički angažman u tom regionu.

Lola

07.12.2023 18:10

Impresivno je videti punu Halu sportova pre nego što skup i zvanično počne, što ukazuje na podršku koju lista ima u lokalnoj zajednici.

Katarina

07.12.2023 18:11

Zaista je velelepno videti ovoliko ljudi koji daju podrsku Vucicu i Srbiji na jednom mestu.

Lenka

07.12.2023 18:11

Oduševljen sam što lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" organizuje predizborni skup, pokazujući predanost političkom dijalogu i aktivnom učešću građana.

Lula

07.12.2023 18:13

Impresivno je videti veliku podršku građana, što svedoči o širokoj podršci i poverenju u rad Vučića i SNS-a.

Milica Milicic

07.12.2023 18:13

Građani Kruševca daju podršku najboljoj opciji jer Srbija ne sme da stane.

Laza

07.12.2023 18:14

Hala sportova već puna pre početka skupa ukazuje na entuzijazam i podršku lokalne zajednice, što je snažan indikator pozitivnog političkog angažmana.

Sasa

07.12.2023 18:14

Krusevljani svoju podrsku daju Vucicu i SNS stranci! Ogroman broj ljudi se nalazi u hali sportova u Krusevcu

Ogi

07.12.2023 18:14

Ohrabrujuće je videti političare posvećene dijalogu i uključivanju građana, a skup je prilika za izražavanje njihovih stavova i potreba.

Nevena

07.12.2023 18:15

Vučićeva poseta manastiru ne samo što pokazuje ličnu duhovnost, već i podršku verskim vrednostima, što može učvrstiti veze sa zajednicom.

Bubi

07.12.2023 18:17

Građani prepoznaju lidera koji se zalaže za bolji život i jaču Srbiju i zato je Kruševac večeras tu da pruži podršku Vučiću!

Sandra

07.12.2023 18:18

Poseta manastiru Đunis pokazuje predsednikovu pažnju prema kulturnom nasleđu i veri, što može inspirisati ljude na očuvanje svojih tradicija.

Mikica

07.12.2023 18:19

Krusevac i citava Srbija podrzavaju Vucica.

Tara

07.12.2023 18:19

Prisustvo ministara na skupu potvrđuje jedinstvo stranke i podršku lideru, što je ključno za efikasno vođenje politike.

Mili

07.12.2023 18:20

Samo Vucic je sposoban da Srbiju vodi u jos bolje sutra

Tina

07.12.2023 18:20

Ohrabruje me što Vučić pokazuje interesovanje za verske vrednosti, što je važno za raznolikost i poštovanje različitih aspekata društva.

Andjela

07.12.2023 18:21

Najjaci smo! Neka tako i ostane. Pokazimo zverima opozicije da je njima kraj bez pocetka.

Tea

07.12.2023 18:21

Videti punu Halu sportova pre samog početka skupa snažan je pokazatelj političke energije i podrške lokalne zajednice.

Andjela

07.12.2023 18:21

Vidi se koliku podrsku Vucic ima od naroda!

Mia

07.12.2023 18:22

Poseta manastiru reflektuje predsednikovu emotivnu vezanost za tradiciju, dodajući ličnu notu političkom angažmanu.

Ivana

07.12.2023 18:22

Ovoliko ljudi na skupu pokazuje da su gradjani Krusevca odlucni da nastave putem razvoja i napretka.

Andjela

07.12.2023 18:22

Mala je hala da potkrpi ovoliki broj ljudi!

Andjela

07.12.2023 18:23

Dela govore, a ne nasilje i kriminal!

Ema

07.12.2023 18:23

Skup je izvanredna prilika za građane da čuju o planovima i vizijama, stvarajući prostor za transparentan dijalog i aktivno učešće u političkom procesu

Andjela

07.12.2023 18:24

Ljudi su siti Djilasovih lazi i afera.

Mima

07.12.2023 18:24

Ogroman broj nasih sugradjana iz Rasinskog okruga dosao da se zahvali Vucicu za sve sto je uradio za njihov grad ali i za celu Srbiju.

Miroslav

07.12.2023 18:24

Govna botovska...smradovi...lopine...jebo vas žvalavi...

Andjela

07.12.2023 18:25

17. decembra moramo pobediti, zarad nase buducnosti, bolje, zarad dece!

Helena

07.12.2023 18:25

Da se cela opozicija iz cele Srbije skupi ne mogu da napune ovu halu

Andjela

07.12.2023 18:25

Ne moze ovo svako, samo Vucic. Svaki rad se isplati!

Kosač

07.12.2023 18:26

I konvoj autobusa sa strane,da se popuni broj. I moj drug je morao da ide jer mu od toga zavisi posao u bolnici. Primoravaju se ljudi

Andjela

07.12.2023 18:26

Svaki grad, deo Srbije, Srbija je uz Vucica! Nece sigurno biti uz lopove!

Andjela

07.12.2023 18:27

Samo gradjani odlucuju da li ce gledati u buducnost ili ce se vratiti u proslost!

Mitarpavlovic

07.12.2023 18:28

Narod Srbije podržava rad i trud Vučićev.

Andjela

07.12.2023 18:28

To samo znaci koliko narod veruje u Vucica!

Petar

07.12.2023 18:28

Ova energija i snaga je ponos Srbije. Ovolika podrska Vucicu je produkt njegovog rada i zalaganja.

Andjela

07.12.2023 18:29

Nadam se da cemo i ovu godinu zavrsiti uspesno i preci u drugu, da gradimo jos jace i bolje!

Svetlana

07.12.2023 18:30

Snaga je u ljudima a koliki broj ljudi podrzava Vucica vidimo danas u Krusevcu.

Dare

07.12.2023 18:41

Kruševac ne sme da stane jer to je jedina opcija za razvoj Srbije i tog regiona

Ljubicica

07.12.2023 18:45

Svojim pozrtvovanim radom, i svojom borbom za bolju Srbiju, Vucic je i zasluzio da ga veliki broj ljudi doceka.

Nikola

07.12.2023 18:46

Zaista veliki broj ljudi je dočekao predsednika

Sale

07.12.2023 18:48

Predsednik je uradio mnogo toga za Kruševac i narod to poštuje

Ksenija

07.12.2023 18:48

Narod ceni i poštuje Vučića i to će najbolje pokazati na izborima.

REKOS

07.12.2023 19:30

Kako je moguce da Presednik Drzave da predvodi Predizbornu Kampanju ,Dali je to krsenje Ustava Srbije.

Lokica

07.12.2023 22:19

Prelepo! Srbija ubrzanim korakom postaje svetska velesila! Više nema povratka na staro. Sa mudrom i vizionarskom politikom našeg predsednika Aleksandra Vučića niti jedno svetsko pitanje neće više moći da nas mimoiđe! Srbija ne sme da stane!

Marko

08.12.2023 00:07

17. decembra ppbedjujemo još ubedljivije. Srbija ne sme da stane.

Dragan

08.12.2023 00:08

Srbija posle izbora nastavlja putem napretka i prosperiteta.

Ena

08.12.2023 01:00

Srbija ne sme da stane i zato će većina naroda na izborima glasati za listu broj 1.

Petar

08.12.2023 02:50

Ne daj boze sa budemo posteni kao ti.....

SRBIN

08.12.2023 07:59

Svi oni za istog tajkuna,a vi samo za mene. Ne moze biti niko drugi no samo ja, ja i niko vise.

SRBIN

08.12.2023 08:03

Katarina , Katarina bice premije za Novu godinu.