PUPS
Foto: Printscreen/@Nada Balkana

„Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije učiniće sve u svim organima vlasti - u Republici, u pokrajini, u gradovima i opštinama, da ova država bude zaista socijalno odgovorna država. Država koja misli na penzionere, na poljoprivrednike, na proletere, na sve građane. Država koja poštuje svoj suverenitet i teritorijalni integritet. I pre svega poštuje nas, obične, male ljude. A garant za to je lista broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, poručio je danas Milan Krkobabić lider PUPS - a na velikom skupu održanom u Kragujevcu.  

Potpredsednik PUPS-a prof. dr Vladimir Goati obrazložio je institute nove socijalne politike  za koju će se PUPS zalagati u skladu sa proklamovanim vrednosnim stavom „Pravedna preraspodela narodnih para“, a to su pre svega novi instituti socijalne politike - socijalna garantovana penzija i 13. penzija. 

PUPS

Foto: Milan Obradović

 

Potpredsednik partije prof. Ratko Tomašević istakao je da su PUPS-ovi vrednosni stavovi i programska načela široko i sa velikim odobravanjem prihvaćeni u Kragujevcu i okolini među penzionerima, poljoprivrednicima i zaposlenima. „PUPS Kragujevca je spreman za predstojeće izbore“, rekao je Tomašević. 

Gosti skupa bili su predsednik Srpske Lige Aleksandar Đurđev, generalni sekretar Goran Milenković i Vladimir Jestrović. Đurđev je istakao izuzetno zalaganje i značajne rezultate dosadašnjeg rada lidera PUPS-a Milana Krkobabića u obnovi sela Srbije. Đurđev je rekao da je ravnomerna raspodela narodnih para za koju se PUPS zalaže jedan od izuzetno bitnih i prepoznatljih vrednosnih stavova, koji će doneti nedvosmislenu dobrobit običnom građaninu Srbije i da je uveren da će lista broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane odneti ubedljivu pobedu. 

Skup je vodio potpredsednik PUPS- a i šef poslaničke grupe Stefan Krkobabić.  

Prepunoj sali obratili su se članovi najvišeg rukovodstva - zamenik predsednika PUPS-a, Hadži Milorad Stošić, predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović i predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski. 

Skupu su prisustvovali i potpredsednici PUPS-a Stojan Bosić i Risto Kostov, potpredsednik Izvršnog odbora Dragan Stanojević Šumar, članovi Izvršnog odbora Mira Jovanović, Slavko Cvetković, Milan Mladenović, Zoran Dimitrijević, Snežana Petrović i Marija Nedeljković. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading