Izbori u Srbiji 2020, otvorena birališta
Tanjug
Izbori u Srbiji 2020, otvorena birališta

Tanjug

Izbori u Srbiji 2020, otvorena birališta, Foto: Tanjug

⁃ Dosadašnja vlast u Šapcu, pokazala je poništavanjem izbora u ovom gradu, po kom principu vladaju četiri godine. Krađa, nepotizam i zastrašivanje su njihovi mehanizmi i oni su to primenili i sada kada su izgubili izbore sa gotovo 12.000 glasova manje od Srpske napredne stranke - rekao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, SNS neće dozvoliti da tajkuni koji su pustošili Srbiju u dresovima Demokratske stranke, sada po istom modelu uz pomoć svojih potkupljenih članova Gradske izborne komisije, prave budalama desetine hiljada građana Šapca.

Nebojša Zelenović

Tanjug/Dragan Kujundžić

Nebojša Zelenović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

⁃ Niko nije lud, građani Šapca nisu slepi i videli su šta se događalo u ovom gradu protekle četiri godine. Zato su Zelenović i mafija oko njega kažnjeni na izborima i sada uz pomoć svojih korumpiranih kadrova pokušavaju da suspenduju volju birača. To im neće uspeti, jer Srpska napredna stranka uputila je žalbu Upravnom sudu - poručio je Jovičić. 

On je istakao da će se svim pravnim i zakonskim sredstvima boriti da bi sprečili pokušaj najveće izborne krađe u poslednjih dvadeset godina.

PROČITAJ JOŠ: