GLAS SNS IZ ŠAPCA Posle ponovljenih izbora oglasio se Gradski odbor!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvalio se na ukazanom poverenju građana na ponovljenim izborima održanim 1. jula u našoj zemlji.

Izbori u Srbiji 2020, otvorena birališta
Izbori u Srbiji 2020, otvorena birališta, Foto: Tanjug

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvaljuje na iskazanoj podršci Šapčanima, koji su svoj glas dali listi „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ na 5 od 234 biračka mesta na kojima je juče ponovljeno glasanje.

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić rekao je na konferenciji za novinare da i na predstojećim ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu očekuje odličan rezultat i ubedljivu pobedu srpskih naprednjaka.

Pajić je upozorio da se po Zelenovićevoj naredbi u gradu uništavaju svi dokazi vezani za poslovanje javnih preduzeća i Gradske uprave u pokušaju da se zataškaju kriminalne aktivnosti. Zelenović zna da će po dolasku Srpske napredne stranke na vlast mnogi predmeti biti procesuirani, kaže Pajić.

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca ocenio je i da je Gradska izborna komisija Šabac instrument u rukama Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića i da po njihovom nalogu odlaže sprovođenje izbora na 27 biračkih mesta.

Mi smo zbog nepravilnosti u radu komisije juče podneli krivične prijave protiv predsednika Gradske izborne komisije Budimira Pavlovića i sekretara Zlatka Rankovića. Njih dvojica nisu u zakonom propisanom roku odgovorili građanima na podnete prigovore, čime su produžili rok održavanja ponovljenih izbora, rekao je Pajić.

Članica Gradske izborne komisije Šabac Bojana Čurović je potvrdivši Pajićeve navode naglasila da ni na jednom biračkom mestu nije sporan broj glasova, već su primedbe strogo proceduralne prirode i tiču se glasanja van biračkog mesta.

Reč je o nekih 300 glasova koji svakako ne mogu uticati na izborni rezultat i blistavu pobedu Srpske napredne stranke i to je svima jasno, rekla je Čurović.

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić je još jednom pozvao na poštovanje zakona i ponavljanje izbora u zakonskom roku, u skladu sa odlukom Upravnog suda - navodi se u saopštenju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi