OTKRIVENA NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ Zoranov telefon NESTAO, a onda je isplivala jeziva istina! Glavni inspektor hitno suspendovan!

Za ubistvo Jelene Marjanović optužen je njen suprug Zoran.

Zoran i Jelena Marjanović
Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

* Inspektor koji je rukovodio istragom ubistva pevačice navodno je sklonjen sa tog slučaja

* Postojala sumnja da je tokom uviđaja u porodičnoj kući neko ko je radio na razotkrivanju ubice sklonio jedan od dva telefona koja je posedovao Zoran Marjanović

* Ne zna se da li je telefon uzet da bi se nekome u slučaju ubistva pevačice pomoglo ili da bi on bio prodat

Inspektor koji je rukovodio istragom ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović, koja je 2. aprila 2016. pronađena mrtva u kanalu Crvenki kod Borče, navodno je sklonjen sa tog slučaja jer je postojala sumnja da je tokom uviđaja u porodičnoj kući neko ko je radio na razotkrivanju ubice sklonio jedan od dva telefona koja je posedovao suprug žrtve Zoran Marjanović.

Kako izvor otkriva, pošto je otkriveno da jedan mobilni telefon koji je u tim trenucima bio među ključnim tragovima nedostaje, sumnja je pala na policajce koji su radili na slučaju. Jedan od njih, koji je navodno i ranije imao problem sa zakonom, najpre je privremeno suspendovan, a onda prebačen na drugo radno mesto.

ISPOVEST CRNOTRAVCA KOJI JE PRITRČAO U POMOĆ PREMINULOJ DEVOJČICI Već je bila bez svesti, pre toga je povratila. U smrtnom času zvali i policiju! Oni su učinili nešto veliko

- Tokom uviđaja i pretrage kuće porodice Marjanović nestao je jedan mobilni telefon. Pošto je za istragu u tom momentu svaki trag bio važan, vrlo brzo je otkriveno da on nedostaje. Kada su se kockice sklopile, bilo je jasno da iza nestanka aparata stoji neko iz tima ko je radio na slučaju - rečeno je.

ŠOKANTNO SAZNANJE! Iza otmice Srpkinje u Italiji krije se FILMSKA PREVARA - RIP DIL! Nemac bio žrtveno jagnje, svi su imali ULOGE!

On nije mogao da kaže da li je telefon uzet da bi se nekome u slučaju ubistva pevačice pomoglo ili da bi on bio prodat.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Od prvog dana svi sumnjaju da se iza toga krije nešto daleko veće, ali je to teško dokazati - dodaje izvor.

Podsetimo, za ubistvo Jelene Marjanović optužen je njen suprug Zoran. Tužilaštvo je u optužnici navelo da je kobnog dana on sa suprugom i ćerkom otišao na nasip jer je Jelena želela da trči. Kada je otrčala, kako se navodi, on je sa ćerkicom krenuo za njom, sustigao je i namamio da siđe sa nasipa, gde ju je navodno ubio u kanalu.

LJILJANI IZVADILI MATERICU I JAJNIKE Posle operacije imala bolove, rendgen otkrio ŽICU OD 8 centimetara! Lekarima bi sve oprostila da se nije desilo OVO

- Oruđe kojim joj je glava smrskana nikada nije pronađeno. U Zoranovom automobilu pronađen je trag Jelenine krvi, ali ne dovoljno veliki da bi se moglo utvrditi otkad potiče. Važan dokaz su, međutim, veštačenja mobilnih telefona koji su pronađeni, a na osnovu kojih tužilaštvo tvrdi gde se Zoran nalazio u vreme zločina, kao i da su ostali najuži članovi porodice u vreme zločina isključili telefone - objašnjava sagovornik.

Ozloglašeni srpski kriminalac pobegao iz zatvora! Preskočio zid od PET METARA, policijski helikopter nadleće oblast!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 11:48 Za odbeglim zatvorenikom traga veliki broj policajaca. Nemačka policija, Foto: Profimedia * Srbin Aleksandar Erceg (42) pobegao iz zatvora u Nemačkoj * Preskočio zid visok oko pet metara * Srbin je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda, krađe i teške pljačke Aleksandar Erceg (42) je u četvrtak uveče pobegao iz zatvora u Bohumu.

Svi dokazi izlaze na videlo

Zoran Marjanović, koji je zasad jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, trebalo bi za manje od mesec dana, tačnije 11. septembra, da se pojavi pred Višim sudom u Beogradu. Tada bi na pripremnom ročištu, pred početak suđenja, i tužilaštvo i odbrana trebalo da razotkrije sve adute, tj. sudu kažu kojim će dokazima pokušati da dokažu ono što tvrde - tužilaštvo da je Zoran ubica, a odbrana da on to nije.

"IMAO SAM NAJBOLJE NAMERE" Oglasio se doktor Dimitrije koji je primio poziv preplašenih roditelja: Evo šta je rekao o slučaju devojčice koja je preminula na Vlasinskom jezeru!

LOŠE VESTI IZ UŽICA Prava DRAMA odvija se pred našim očima posle EKSPLOZIJE! IMA ŽRTAVA!

- Zoran će se toga dana samo kratko izjasniti da li je kriv ili ne - objašnjava sagovornik.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi