Zoran na slobodi do juna?!

Nemanja Gavrilov | vesti 2018-04-08 16:18:45 2018-04-08 16:18:45

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je obavijeno velom tajne, a pitanje koje mnogi postavljaju glasi da li je njen suprug Zoran Marjanović ubica? Numerolog Miša Zomboran otkriva za „Alo!“ da bi u ovoj godini moglo da dođe do preokreta i da Zoran Marjanović čak bude pušten na slobodu u junu!

privatna arhiva

Miša Zomboran kaže da je tekuća godina sudbinska za Zorana Marjanovića i da njegov numerički kod ukazuje na to da će se od aprila događati velike promene u tom slučaju.

- Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, dva nazad. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene - kaže naš sagovornik i dodaje da Zoranov kod rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina sa zakonom.

Prema rečima numerologa, porodica Marjanović je takođe obavijena velom misterije. 

Vladimir: Srećan Uskrs onima koji nas podržavaju!

Vladimir Marjanović, svekar pokojne Jelene Marjanović, juče je na svom Fejsbuk profilu u ime porodice Marjanović čestitao uskršnje praznike svima koji ih podržavaju. On je objavio fotografiju na kojoj se nalazi korpa sa ofarbanim jajima, okružena ikonama i skulpturama anđela. - Hristos vaskrese! Blagoslovi, Bože, one koji pravednošću iza pravde stoje, koji božju pravdu osećaju i za nju se bore. Koji nepravdu vide i čuju, ali pred njom ne posrću. Spasi, Gospode! Srećne uskršnje praznike podršci porodice Marjanović - napisao je Vladimir.

On ističe da je udaljavanje Zorana i njegovog oca Vladimira sve značajnije, dok u porodici ne jenjava potreba za materijalnim stvarima.

- Izvesna je sve teža komunikacija između Zorana i njegovog oca. Sve ovo je posledica porodičnog prokletstva koje Marjanovići imaju i koje se manifestuje tako što su okrenuti više materijalnoj nego duhovnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bio veliki problem poslovno-finansijsko polje, već porodično - emotivno i zdravstveno polje. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i sa zdravljem - navodi Zomboran.

Prema njegovim rečima, Marjanoviće u narednim godinama očekuje “vrlo naporna igra vremena” ako ne reše da živote menjaju iz korena i okrenu se duhovnoj strani.

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva 2. aprila u kanalu u Borči, sa brojnim povredama glave na glavi i telu. Iza sebe je ostavila ćerku Janu, koja danas ima sedam godina. Njena majka Zorica Krsmanović preminula je šest meseci posle ćerkinog ubistva od tuge i posledica kancera od kojeg se lečila. 

Zoran dočekao Uskrs u zatvoru

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine i od tada se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Pritvor mu je nekoliko puta produžavan, a nedavno je protiv njega podignuta optužnica. U Višem javnom tužilaštvu saslušani su svedoci, među kojima su i članovi porodica Marjanović i Krsmanović. Marjanovići su iskoristili zakonsko pravo koje imaju kao bliski srodnici optuženog Zorana i odbili su da svedoče o slučaju.

 

Expand player
Pogledajte više